Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A karamon az izom 32 cm ez jó...

A karamon az izom 32 cm ez jó vagy kevés 16 éves vagyok?

Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 17:51
1 2 3
 21/25 dirtboy ***** válasza:

/puszta testépítéssel maximum a szórakozóhelyeken kerülheted el a bajt! Máshol már kevés lesz a felpakolt látványos izomzat! :)/

ahhoz hogy elkerüld a bajt nem kell testépítened, sem karatéznod,megfogod és ki jössz a szórakozó helyről és haza mész

ennyi

2011. nov. 3. 19:39
 22/25 A kérdező kommentje:
Nem azért gyúrók ,hogy a csajok megnézzenek hanem magamért
2011. nov. 3. 19:46
 23/25 anonim ***** válasza:

Héjjj!!! Ne általánosítsunk,nem minden harcművész/küzdősportoló agresszív,sőt...

Aki ezt a "negyúrjmertnemérsemmitmertaboxolómegver",kicsit ostobácska.Ég és föld a testépítés és pl. egy harcművészet.

Egyben hasonlítanak,hogy mindkettőben a cél újra s újra átlépni saját határainkat.És ennyi.Jay Cutler valószínűleg nem azért gyúrta így ki magát,hogy meg tudja verni Ernesto Hoost-ot,és Sosai Oyama sem azét alkotta a kyokushint,hogy 3°%-os legyen a testzsírja és 150 kg legyen szárazon.

Szóval nem kell keverni,mindenki azt csinálja,amit szeret,és ami neki passzol,és amiben a legjobb akar lenni.

És most se nem a harcművészetek,se nem a gyúrás ellen beszélek,hisz csinálom mind2őt,de 1-2 válasz kihozta belőlem ezt a kommentet.

És hogy ne legyen teljesen off: szerintem kb. átlagos 16 éves korban a 32 cm(mármint karkerület:D)

2011. nov. 3. 22:24
 24/25 anonim ***** válasza:

nekem 13 évesen volt 33-mas a karom úgy hogy hobbiból gyúrtam, 16 évesen elég gyengécske.

amúgy én jelenleg gyúrok és boxolok, azért gyúrok hogy jó testem legyen és azért boxolok hogy jól tudjak verekedni(jó párosítás ;) ), a kettő nem ugyanaz de a gyúrástól erős leszel és akkor alapból jó bunyós leszel :D

2012. febr. 14. 19:05
 25/25 anonim válasza:
16 évesen 1év kondi után 39,5:)
2013. okt. 13. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!