A karamon az izom 32 cm ez jó vagy kevés 16 éves vagyok?
18:50
nem értem hogy miért jöttök ti küzdősportosok mindig a verekedéssel.
olyan agresszívak vagytok hogy az csak na.
miért számít az hogy egy küzdősportos megtud verni egy 100kilós kigyúrt ember?
ez kit érdekel azt nem tudom,állandóan csak a verekedésen jár az eszetek hogy ki kit tud megverni.
tényleg ilyen világban élnénk?
csak olyan sportot lehet választani amivel megtudok verni sok embert az utcán?
magyarázd már el ezt nekem mert tényleg nem értem hogy miért olyan fontos ez.
mielőtt félre érted nincs bajom a küzdősportokkal sem a küzdősportolókkal csak pusztán azt nem értem hogy miért hozzátok fel állandón ezt a verekedés dolgot.
"tényleg ilyen világban élnénk?"
Nem, olyan világban élünk, ahol minden rózsaszín és tele van csillámpónikkal és nincsen erőszak és nincsen képmutatás és nem szemétre való az emberek 80%-a.
Nem ismerem a küzdősportolók és harcművészek világnézetét, de ha én elkezdeném, azért csinálnám, hogy mindig minden szituációban felkészült legyek és meg tudjam védeni magam. Nem igazán van köze az agresszióhoz, ha mégis, azt edzésen le tudják vezetni. A testépítőkre is azt mondják hogy agresszívak... persze, vannak akik igen, de ez a sport ponthogy az önfegyelemre és a kitartásra tanít meg leginkább. Az meg hogy a verekedésen jár az esze.. hát hadd járjon :D nekünk meg a súlyokon meg a kajáláson meg a hasonlókon jár, merthát ugye ez egy életforma...
(nem ellened szólok, ez kb. off volt, csak mondom hogy szerintem meg lehet érteni ezt a gondolkodásmódot is)
jó de most nem az edzésük idejére értettem hanem arra hogy ezek mindenkit megakarnak verni az utcán.
mert állandóan ezzel vannak kiakadva hogy a kondist megtudnák verni.
érdekes én éjszaka is járkáltam Miskolcon Diósgyőrben,meg Hajdúszoboszlón is éjszaka parkokban meg sorolhatnám,mégsem kötött belém senki de ők úgy állítják be ezt a világot mintha kilépsz az utcára és máris rambónak kéne lenned hogy túléld.
szóval már a kondizás is kevés mert egy karatés az utcán lerúg.
remélem érted hogy mit akarok mondani.
Nem kevés, alkat kérdése. 16 évesen nekem is annyi volt azóta, most 45 körül van.
Szóval eddzél, kajálj, pihenj kitartóan aztán lesz ez sokkal több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!