Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, egy utcai vagy...

Tíííbor kérdése:

Mit gondoltok, egy utcai vagy egy hiretelen jött konfliktusban, mennyire lennének eredméyesek Scott Adkins (Undisputed 3-ban Uri Boyka) mozdulatai?

Figyelt kérdés

Igazából azért mondhatjátok, hogy hülye vagyok meg ilyen fa...ágot is csak én tudok kérdezni, mert hogy ezek nagyon kemény és brutális mozdulatok, DE.... itt a lényeg.., de mivel ezek összetett és azért nehéz dolgok, nem biztos, hogy kivitelezhetők, és egy, a fejünk szétverése iránt elszánt kis se..fej ellen mennyire lennének hatásosak? http://www.youtube.com/watch?v=l_OHCjZnT4A ezek valamelyikéről lenne szó.

Csak úgy spontán :)

2011. okt. 24. 21:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Késes harcművészetek: jet kali, penjack silat, sherma, apacs késharc

Na az apacs késharcot sehol sem lehet tanulni (az egész világon, max ha indiánnak születtél) , holott a világ legjobb késelői az apacs indiánok voltak, ez tény. Egy apacs ellen még 8 késsel sem állnék ki.

Mindegyik jó amúgy, az orosz systhemás késharc elemek is jók, bár ott a gyalogsági ásó dominál. Ami egy kedvenc nálam :D. Höhö

A kés az nem gyerekjáték gyerekek, komoly agymunka és stratégia kell, hozzá, nem is a technikák a lényegek, hanem a lépések, ellépések, a taktika, és az ellenfél becsapása, és a reakció idő.

Késes Krisz

2011. okt. 26. 21:16
 12/21 lee12 ***** válasza:

:S közelben nincsen

de végülis úgyse nagyon mászkálok késsel utcán

2011. okt. 27. 17:11
 13/21 lee12 ***** válasza:

de tény hogy hatékony

és még azt megtudod mondani hogy kb hány év amíg megtanulod rendesen használni? valamint hogy tanultok e késdobást

2011. okt. 27. 17:13
 14/21 anonim ***** válasza:
A kés az tényleg hatékony, megtámadnak, előveszed, a támadó beleszalad,te meg eltöltesz néhány évet a sitten.
2011. nov. 7. 19:18
 15/21 lee12 ***** válasza:

a rendőröket nem kell megvárni:D elég ha mondjuk megvágod a kezét,combját és már le is nyugszik és utána elfutsz

a rendőröket nem szabad megvárni mert téged visznek be ha csak pofán is ütöd

2011. nov. 7. 19:42
 16/21 anonim ***** válasza:

Lee, megkérdezhetem mennyi idős vagy?

mert nem hiszem hogy túl idős lennél, nem tudom ki írta a rendőrös dolgot de jó hogy egy fiatalnak kell leírnia, hogy soha sem maradsz a helyszínen.

Lee, neked még annyit, hogy én sem járok késsel az utcán, de tény hogy hatékonyabb. szerintem a hatékony késhasználat elsajátításához persze évek kellenek, de ha karatézni tudsz (ha jól emlékszem te ezt tanulsz? vagy nem?) akkor vannak olyan reflexei az embernek és tapasztalata, hogy 1-2 vágást bevigyen késsel is, és közben ne fegyverezzék le. arra érdemes figyelni, hogy sok rutintalan késelő nagyon rá van állva a saját késére. időnként elfelejtik, hogy van 2 lábuk, esetleg egy fegyvertelen másik karjuk.. ezeket ne felejtse el senki.

2011. nov. 7. 21:17
 17/21 anonim ***** válasza:
Az a helyzet,hogy a Scott Adkins komoly harcművész,több stílusban is kiemelkedő,világszerte elismert.Kis kölök kora óta űzi ezeket.Tehát nála nem az van,mint az egyszeri embernél,hogy 8 év alatt ki tudott vitelezni nagy nehezen egy ugró rúgást,viszont élesben ha kipróbálja,akkor lassú,eredménytelen és ha leér a földre még el is esik.Az ilyen embereknek egy pörgőrúgás,vagy ilyen hátra szaltós rúgás (ami nekünk talán lehetetlen) nem akkora nagy cucc,hogy spontán ne tudná megcsinálni,főleg ha a reflexei között is van.Ezek a rúgások egyébként gyorsak és erősek,de a fenti videó filmforgatáson készült.Abban egyetértünk,hogy élőben ha belekötnének a cigányok az aluljáróban,akkor nem így csinálná,de ha így csinálná,akkor is eredményes lenne szerintem.
2012. jún. 30. 12:57
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló, te egy fogyatékos nyomorék vagy.... Scott Adkins kiskora óta nyomja az edzéseket, harcművészetet is beleértve, egy favágó, sörhasú dagadék bőven nem győzné le a te nyelvedre fordítva "munkásember", szerinted az a nagy izom rajta micsoda? Dísz?
2012. júl. 15. 18:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem, hanem vazelin...Már amit a karjába fecskendeztek :DDD
2012. nov. 18. 00:24
 20/21 anonim ***** válasza:

Aczél ! (#16)

"nem tudom ki írta a rendőrös dolgot de jó hogy egy fiatalnak kell leírnia, hogy soha sem maradsz a helyszínen. "

És gondolod nem lesz pár szemtanú aki használható személyleírást ad és leginkább arra nem fog emlékezni, hogy te voltál a megtámadott???

2012. dec. 2. 10:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!