Melyik harcművészet vagy küzdősport a leghatékonyabb?
kérdezz meg egy boxolót (ha ökölvívó vagy akkor magad is tudod) milyen sérülékeny a puszta ököl.
és nem, a gyilkolás sokkal többet igényel ütőerőnél, mert szimpla ütés elől egy másik boxoló is kitérhet, plusz védekezik.. ezért írtam a szemét módszereket. amik nem arról szólnak, hogy fullba arcon vágsz valakit. nem tudom mennyit tudsz ezekről, de ha azt mondom szinte érintésnél alig erősebb ütéssel is meg lehet törni egy ember feledzett hasának védelmét, vagy szemléletesebben, kisujjal is ki lehet tolni valakinek a szemét.. még egy box istennek is :D
"szinte érintésnél alig erősebb ütéssel is meg lehet törni egy ember feledzett hasának védelmét, vagy szemléletesebben, kisujjal is ki lehet tolni valakinek a szemét.. még egy box istennek is :D"
http://www.youtube.com/watch?v=iHV81eyYGqM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=mwERttjY3KA
Hogyan? Nem nagyon van itt idő, sem lehetőség szemet kinyomni, sem ún. testüregnyomást kivitelezni. És ezzel nem azt akarom mondani, hogy a box mindenekfelett, vagy hogy a wudang kung-fu rossz. Csak szeretek a földön járni, és nem túlmisztifikálni bizonyos dolgokat, csak azért, mert az pl. kínai.
Csá Aczél gyere fel msn-re!
Késes Krisz
most hogy újra nézem a videót mr. karate man-ról..
hogy tartja az a kezét hogy törnék sz.arrá az ujjait? először azt hittem valami kravmagás f.asz, de á.. valami kamu karatés. reakció hogy mozdulnak felé az luxus.. ezeket ne keverjük már harcosokkal.. szégyen, hogy egy ilyen gyakorlott boxolónak le
... le kellett vernie egy ilyen pondrót. vagy nem pondró, csak szimplán amatőr.
hello Krisz! fenn vagyok messengeren, de mivel olyan kiba.szott sz.ar szutyok az egész, hogy 4 percenként kilép és vissza kell lépnem, nem vagyok biztos benne, hogy látod ha írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!