Milyen otthon végezhető sportot, tornát ajánlanátok,
amelyet tanulás közben is lehet végezni?
tanulás közben tanulj. edzés közben edz. nem hinném,h a vizsgára való készülődés mellett nincs másfél óra szabadidőt. elmennél egy teremig aztán ott edzenél egy 40 percet és utána meg hazamennél. mindezt elég lenne heti 3szor. gondolom fősulis vagy: legyen már annyi eszed amennyienek egy felsőoktatásban lévő egyednek kéne lenni!
2009. máj. 2. 13:46
megértem, hogy vizsgaidőszakban nem lehet egész nap csacsogni, éjszakázni, shoppingolni és egyéb nagyon hasznos tudásbővítő tevékenységet csinálni, de nem hiszem el, hogy bármeik diák a vizsgákra úgy készülne, hogy reggel 8tól egészen lefekvésig tanulna. Még akkor sem ha annyira idióta, hogy az utolsó napra hagyja a tanulást. Gondolom te is szartál bele egész évben mindenbe és csak ebben az időszakban tanulsz. Az a bajotok nektek, hogy szerettek sírni amikor nem kéne hiszen saját hibátokból kerültök ebbe a helyzetbe. De amúgy szerettek is ebben a fontosság dicsfényében tetszelegni, hogy nem értek rá. Erről értelmetlenül csacsogni a legjobb dolog, hiszen hangsúlyozni kell, hogy te mennyire fontos vagy és értelmetlen információkkal kell elárasztani a világot, hogy te bármilyen elfoglalt is vagy érdekel a sport. Hiszen nem akarod elhanyagolni tökéletes vonalaidat amit eddig elértél. Az ilyenekre szokták mondani,h ripacs....
2009. máj. 2. 14:00
3/11 A kérdező kommentje:
Igazából nem értem a reakciódat. Miért lennék ripacs és hülye?! Még jó, hogy nem érdekelnek a rosszindulatú parasztok. Te egyszerre mindig csak egy dolgot csinálsz? Képzeld, én többfelé is tudok figyelni. Ezért van az, hogy dolgozom, tanulok, nyelvtanfolyamra járok, főzök, takarítok, és még van pofám sportolni is. Szoktam úgy is tornázni, hogy csak avval foglalkozom. Nem tartozom azok közé, akik az utolsó pillanatban kezdenek el tanulni.
Normális és nem megkeseredett, rosszindulatú válaszokat várok erre a kérdésre.
Hát ha te egyszerre dolgozol, tanulsz és nyelvtanfolyamra jársz és még mellette tudsz főzni, mosni és egyéb dolgot csinálni EGY IDŐBEN akkor gratulálok:D Ha ennyire ügyes vagy akkor megmászhatnád a Mount Everstet is miközben letekered a Tour de France-t:D A válaszodnak semmi értelem nem volt, csak simán elküldtél melegebb égtájra. Ebből is látszik, hogy egy ripacs vagy....
2009. máj. 2. 16:01
Egyikőtöknek sincs igaza 8-)
a legjobb mód arra hogy kikapcsolódj a az hogy kimész a friss levegőre futni egy olyan 30 percet .köztudott hogy az izmok 20 perc mozgás után kezdenek csak el zsírt égetni és a torna befejezése után még 10-15 percik zajlik a folyamat.a futástól felgyorsul aszívverésed így több vér jut az agyadba ezáltal felfrissültebb leszel és könnyebben megy majd a tanulás.
2009. máj. 2. 16:37
de hát nem érted ő nem tud kimenni a friss levegőre se futni 30 percet, mert ő annyira nagyon elfoglalt. Ő az ország jövő értelmisége! Ő nem ér rá ilyen holmi fél órákra se! (amúgy a zsírégetés kicsit másképp megy, de nem akarok beleszólni)
2009. máj. 2. 16:40
verd ki bazz, az is jó sport.. elolvasol 1-2 oldalt aztán kicsapod.. amire levizsgázol olyan bicepszed lesz, hogy új ruhatárat kell venned.. gyökér
2009. máj. 2. 19:54
2009. aug. 14. 19:37
9/11 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy az összes rosszindulatú ember idetalált hirtelen. Megértem a problémád, én is örültem volna, ha jó válasz érkezik.
2010. aug. 21. 15:50
2011. jan. 9. 14:15
Kapcsolódó kérdések: