Angolt tanulás otthon, teljesen kezdőként lehetséges-e!?
Sziasztok!
Már régóta szeretnék angolt tanulni, de eddig nem jött össze. Totálisan kezdő vagyok, suliban németet tanultam. Az lenne a kérdésem, hogy otthon legalább egy alap, közép fokig megtudnám-e tanulni a nyelvet? Melyik az könyv, ami szerintetek a legjobb, ami jól elmagyarázza a dolgokat, de könnyen (jó lenne, ha volna ilyen :)) Illetve milyen tanácsokat adnátok nekem? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat! 18/F
Én azt javaslom, próbáld ki a "nyelvcsere" lehetőségét. Tehát megtanítasz valakit németül, azért cserébe, hogy megtanít angolul. :)Pl. az iwiwnek van ilyen alkalmazása, meg van egy ilyen honlap is.
Egyébként szerintem nem lehetetlen. A második idegennyelvesek az enterprise-ból tanulnak, de azt nem tudom, vannak-e benne magyar magyarázatok. :)Bocsi, nem túl értékes válasz, csak én is belelkesedtem a te lelkesedésed miatt. :D Én németül tanulok majd nyáron, nyelvcserével.
Sajnos nem. A kiejtés elég nehéz, a hibáidat ki kell javítani... Nem akarlak elkeseríteni, de nem fog menni. Pár mondatot igen, de rendesen középfokon szinte lehetetlen..
Én annó a spanyollal próbálkoztam így, fél év után elmentem egy nyelvtanfolyamra, ahol a sokadik leckét le tudtam fordítani, de semmit nem értettem amit a tanár mondott és beszélni sem tudtam. Pedig a spanyol kiejtés sokkal könnyebb mint az angol.
Sajnos tanár nélkül nem megy.
Rosetta Stone progit szedd le torrentel, ez gyakoroltatja veled a kiejtést is(mikrofon kell a progihoz)
Asszem 6 nyelvcsomag van hozzá de lehet kevesebb, de értelemszerűen az elsővel kell kezdeni:)
Szerintem ha vezsel nyelvtankönyvet, esetleg amihez van CD, akkor ha nagyon akarod és nagyon nyomod akkor alapfokig sikerülhet :D
De írj privit, ha akarod néhány dologban tudok segíteni :D
13/L (8 éve tanulok angolt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!