Hogy égessem a zsírt szobabicklivel?
A zsírégető pulzusomat nem bírom elérni sem, nemhogy tartani, vagyis 130-140 helyett csak 90 az, amit bírok tartani 5-6 percig ( ez kb. 30 km/óra ), majd pihenek, s visszaülök 5-6x. ( Összesen 30 perc. ) Nem izmosodni, hanem vékonyodni szeretnék. A 90 még az egészséges zónát sem éri el, de én azt is igen nehezen tartom.
(26 vagyok, s 1 óra aerobicot simán végig bírok ugrálni)
Hogy csináljam, hogy elérjem a célomat?
Nemrég volt egy kutatás a biciklis fogyózással kapcs.
Az eredmény szerint aki folyamatosan egy sebességgel megy, az nem fog lefogyni egyáltalán, hanem van egy sokkal jobb módszer:
Heti 3*20 perc
És a trükk: így kell bicózni: 8 sec sprint ,azaz gyorsan, aztán 12 sec lassabban---és igy váltogatod...én kipróbáltam , először nagyon rossz de aztán bele jössz :)
Sok sikert :)
Köszönöm a válszokat.
A második válaszolótól kérdem, hogy hatékony az is, ha lefelezem az időket? Tehát 4 - 6 - 4 - 6 - 4 - 6? Vagy így már nagyon rövidek? És minden másnap szoktam tekerni.
A zsírégető pulzus az átlag 100-120 között van, tehát 110 az ideális, azért annak mennie kell.
és diátázz !!! másképp nem fog menni !!!
több infó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!