Mit vegyek fel tornára a ruha alá, hogy jobban égessem a zsírt? :-)
Figyelt kérdés
Valamilyen termos kombi ruha, popsi, combok, hasra kéne, csak nem tudom, hogy konkrétan mi ez és hogy hívják és semmit se tudok :)2010. febr. 4. 21:29
2/8 anonim válasza:
Hagyd már ezt a marhaságot, hogy zsírégetés! Illetve ajánlani tudnék egy jó kis disznópörzsölőt, ha már mindenképpen így képzeled el. Teljesen meg kell fordítani a gondolkodást. Futni, mozogni kell, azért mert az jó, és nem azért mert "zsírt éget". Ha a zsírégetés miatt csinálod, abból sose jön ki semmi. És ha szívesen mozogsz, attól persze megnő a kalóriafelhasználás is, és helyreáll(hat) az egyensúly a bevitel és a leadás között. Ennyire egyszerű. De olyan nincs is, hogy zsírégetés!
3/8 anonim válasza:
Semmit. Ha beöltözöl, kevésbé fog jólesni a mozgás, kevésbé lesz hatékony. Veszteni csak vizet fogsz a fokozott izzadás révén, zsírt nem. Illetve nem többet, mint pólóban.
4/8 A kérdező kommentje:
Nos kedves 2. számú válaszoló. Rendszeresen járok boxolni, ha akarod bemutatom rajtad a tudásom. Mért kell mindjárt paraszt módon válaszolni?
A kérdés még mindig adott.
2010. febr. 5. 13:39
5/8 anonim válasza:
2. vagyok. Bocs. Tudod olyan sok nyafogó anyukától, tinilánytól hallom ezt a nekem álproblémának tűnő zsírégetést, hogy ha meglátom, már kiakadok tőle. És azért az a tapasztalatom, hogy jót teszek vele, ha kilendítem őket ebből a gondolkodásból. Az lett volna az üzenetem, hogy életformát kell váltani, és annak lehet valami pozitív következménye. Mert ha csak zsírt akar égetni valaki, meg szép feneket akar stb., akkor ez az egész nem válik belsővé, és az eredmény se jön. De hát ez itt most nem jött be...
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves 2.
Megértem a bajod, néha nekem is kedvem lenne odaírni a magamét, de nem teszem.
Itt azért háborodtam fel, mert a "Sport, mozgás" témakörben tettem fel a kérdést. Ha nem sportolnék, akkor a fogyókúrás kérdésekhez írtam volna be. Tiszta logika :)
2010. febr. 5. 19:25
8/8 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a kérdésemre a választ.
Izzasztó bermuda a Decathlonban 3990.- Ft-ért. :)
2010. febr. 6. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!