Mit jelent az hogy keresztszálkás és az hogy éles izomelválasztás?
Itt találtam [link]
Főleg a keresztszálkás érdekel...valaki tud képet küldeni hogy demonstrálja?
Nekem is pont ő ugrott az eszembe. :)
Lee-n a legegyszerűbb demonstrálni, az egyik legjobb testépítőnek tartom all the time!
igen szerintem is az egyik legjobb lee priest,nem hiába mintázták róla hulk-ot.
kérdező itt van még egy kép a keresztszálkára immáron már jay cutler-en,a kvadricepszén szépen látni: [link]
a keresztszálkát nem könnyű elérni hogy látható legyen,eleve elég vastag izomréteg kell hozzá,az csak tényleg fejlett izmoknál látható.
úgy tudom hogy nem elég hozzá a testzsírt levinni hanem elég száraznak is kéne lenni hogy szépen látszódjon de ha valakinek látszik alacsony testzsírszázaléknál az már elég durva lehet és nem hiszem hogy tartható azaz állapot sokáig.
száraznak ? ez amikor nem isznak verseny előtt hogy jobban rátapadjon az izomra a bőr?
amugy honnan tudod ezeket ? ezzel foglalkozol vagy...?
igen olyankor víz megvonás és versen előtt vízhajtás is van bár nem tudom mi értelme mivel a víz arányban van az izomsejten belül és kívül ezért ha kívül csökkentik a vizet akkor csökkenni fog belül is,ezért is van az hogy némelyik versenyző 1 héttel a verseny előtt tök jól néz ki szépe száraz is meg vastag izmai vannak,mikkor meg eljön a verseny addigra meg el laposodik egy kicsit. mint legutóbb a mr.Olympián Jay Cutler lába és ez a veszte is lett Phil el szemben,de örülök is neki nagyon.
azért tudom ezeket mert imádom a testépítést,sokat olvasok a témában és igyekszem átvinni a tudásom gyakorlatba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!