Széles mellizom, hogyan? Kép!
Tudom, hogy nem árt hozzá pl a széles mellkas is, de hogyan tudnám elérni, hogy nekem is ilyen szép széles mellizmom legyen? Milyen gyakorlatokat ajánlotok!
A test/zsír-százalékom kb ugyanannyi, mint ennek a srácnak.
üdv
hát ehhez tényleg nem sok kell,ha megnézed elég vékonyka kis mellizma van.erről nem is a gyúrás jut az eszembe hanem inkább a szörfösök a tengerparton.
leginkább test alkat kérdése hogy így nézel e majd ki ugyan ennyi testzsírszázalékkal és fromjézusnak igaza van,ehhez nem kell súlyzó sem elég a fekvőtámasz meg hasonlók.
Tudod ez a különbség kettőnk között, hogy én magamból indulok ki, nem az érdekel más hogyan néz ki. Ha valami célt kitűzök azt nem kötöm egy ideálhoz.
6 év testépítő múlt van mögöttem ...nem eredménytelenül
Rosszul reagáltam (enyhén szólva), ne haragudj, és minden tiszteletem a tied!
Fromjezus-nak!
nem tudom miért fikázzátok a srácot , csak gyúrni szeretne .. ennyi
hogy fekvőtámasszal vagy súlyzóval éred e el ezt a mellkast mindegy .. annyi edzőprogi van fent a hálón mint a szemét ..
beszerzel két dbként 5 kilás kézisúlyzót és mindennap megcsinálod a cirka 30-40 perces gyakorlatokat izzadásig / de ha szekrény akarsz lenni akkor orrvérzésig és napi 2 -3 órát ismétlésekkel és egyre nagyobb súlyokkal.. de itt arányosságokról is szó van és nem csak a mellkasról .. randa fazont ad ha a nagy széles kidolgozott mellkas mellé cingár láb ,sörhas tartozik stb..
és akkor semmit nem beszéltünk a táplálkozásról /fehérje és egyéb természetes holmik beviteléről stb ..
kb most már két éve csinálom , de inkább karbantartásilag és pont az arányosság miatt , mint a csajszik szeméért vagy éppen a nedvesedésük miatt .. azért művelni a testedet azt farokságnak tartom..
nekem így és ennyi időbe tellett , hogy többivel arányos és kidolgozott mellkasom is legyen
nem két hó alatt kell hogy minden nő leboruljon eléd (mert ugyebár nálad erről van szó :))
ha deltoid alkat vagy csinálhatod .. de ha tubus vagy csőváz formád van és genetikusan , akkor felejtsd el ..sosem leszel olyan mint a képen levő bájgúnár .. ebben meg a hozzászólóknak van igazuk / de menedzser v. bankigazgató az vígan lehetsz ..
egyébként fingom nincs mennyi a srác test/zsír %-a , de az enyémet sem tudom .. 172 cm és 72 kila vagyok / 86 kiláról fogytam le ezelőtt cirka 2,5 éve 68 -ra és tartom ezt a súlyt ami most van .. a visszahízás 72 -re már viszont nem zsír
/em tudom miért fikázzátok a srácot , csak gyúrni szeretne .. /
én meg azt nem tudom hogy miért hiszed azt hogy én a kérdezőt fikáztam.
a linken lévő csávót esetleg, de nem a kérdezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!