Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Segítséég! Fáj a térdem! Mi...

*Glissade* kérdése:

Segítséég! Fáj a térdem! Mi baja lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Remélem, hogy valaki tudd valami jó tippet adni:(((

Tegnap kezdett el fájni a térdem, de csak akkor fájt ha behajlítottam. Úgy voltam vele, hogy így simán el mehetek órára (sport) mivel rálépni rá tudok, ha roszabb lesz akkor pihentetem...

De órán kiderült, hogy nyújtani nem tudom, mert fáj, így kihagytam a nyújtást, és az ugrálás sem esett tulságosan jól, de azt nem hagytam ki, mert attól nem mindig fájt.

Amikor mentem haza felé azt hittem, hogy mindjárt össze csuklik a térdem:(((

Nem az, hogy fájt, csak nagyon kellemetlen érzés volt, és néha-néha a térdem külső és belső oldalába bele nyilal:(((

Lépcsőzni alig birok, se le, se fel.

Ha ránehezedek akkor fájni kezd. Be kentem izom lazitó krémmel. Ha az rajta van akkor nem érzem, hogy fájna, de ahogy el múlik s hatása tök rosz lesz:(((

Csütörtök, péntek van még edzés (3-4 óra), és nagyon nem kéne kihagynom, mert versenyre készülünk, de azt sem szeretném, hogy roszabb legyen:(((

Mit tegyek?:(((

2011. okt. 5. 23:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
kitalálom a térdkalácsodon csontig ható fájdalmat érzel, szinte elviselhetetlen, ugye?
2011. okt. 6. 09:43
 12/17 anonim ***** válasza:

Mit sportolsz?

Am stem használj Voltarent vagy tigris kenőcsöt.

2011. okt. 6. 14:57
 13/17 anonim válasza:
Márpedig sosem fogod ha most elkúrod a lábadat.
2011. okt. 6. 16:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Amit Wyrm ír, abban van igazság, csak a fogalmazás sikeredett kissé durvára :D Innen csak mi csak tippelni tudunk. Legbiztosabb az lenne, ha elmennél újra a dokihoz. Tippre: beütötted, és azért fáj, régebben ütötted be, és az újbóli beütésnél kezdett el fájni; levált egy porc, és azért fáj. Vagy egyik se...
2011. okt. 6. 18:58
 15/17 anonim ***** válasza:
*porcdarab :D
2011. okt. 6. 18:58
 16/17 A kérdező kommentje:

"Ha ráestél szerinted mégis mitől fájhat nagyokos???"

Mert az már régebben történt....

2011. okt. 7. 00:23
 17/17 A kérdező kommentje:

"kitalálom a térdkalácsodon csontig ható fájdalmat érzel, szinte elviselhetetlen, ugye?"

Nem...

2011. okt. 7. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!