Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen proteint vegyek?

Milyen proteint vegyek?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok és már gyúrok egy ideje, de most megpróbálkozom proteinnal csinálni.A kérdés az az hogy milyen fajtát vegyek és milyen időközönként igyam.Pár adat ami fontos lehet:

magasságom: 187 cm

súlyom: 83-86 kg

gyúrásom ideje: 1-2 év (de nem mindig konditeremben)

Nem vok vézna csávó vannak vállaim meg felesleg is van.

Vmi tömegnövelő kell vagy csak szálkásitsak?

A segitséget előre is köszönöm!!:)

2011. okt. 2. 11:55
 1/5 dirtboy ***** válasza:
100%

először döntsd mit is akarsz,fogyni vagy tömegetnövelni.

a kajád rendeben van?

milyen árkategóriás proteinek jöhetnek szóba?

napi hány adagot tervezel inni a proteinből?

2011. okt. 2. 12:09
 2/5 oyeacch ***** válasza:

Tedd rendbe a kajádat.

Gaspari myofusion.

2011. okt. 2. 12:40
 3/5 clint ***** válasza:

a szálkásítás az nagy izomtömeg esetén van, különben mit szálkásítasz? a magasságodhoz olyan 110 kiló környékén szálkásítanék azt is ha nagyrészt izomban vagy annyi, csak fedett vagy. Én 178 cm vok 115 kilósan kezdtem szálkásítani igy lettem 98-100.. Így gondolkozz...

A protein mindegy, protein legyen. Vedd a legolcsóbbat.

A kajára meg figyelj.

2011. okt. 2. 14:37
 4/5 A kérdező kommentje:

178 cmnél 115 kgnnál kezdeni szálkásitani?na ne etess:D ez kicsit tul lehetetlennek hangzik.Igaz lehet csak énvok hülye de ez akk is fura na mind1.

Árkategoriákat nemismere, azt meghogy tömegnövelés vagy szálkásitás az a kérdés is hogy meik legyen ien adatokkal

2011. okt. 2. 19:11
 5/5 clint ***** válasza:
nem etetlek, ez volt a mostani fizikumom. De az első szálkásításom is 100 kiló körül volt 6 éve ha jól emlékszem.
2011. okt. 5. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!