Milyen proteint vegyek?
Figyelt kérdés
16F kézisúlyzóval edzek.Eléggé ki tudom vele fárasztani magam: kb1-2 órát szoktam vele edzeni,több gyakorlatok is végrehajtok.(tricepsz,bicepsz,mell,alkar ezek legikább)2011. szept. 6. 00:02
1/5 anonim válasza:
Egy kézisúlyzóval nem lehet normális edzést csinálni, maximum egy-két izomcsoportra. Ha fejlődni akarsz, akkor elmész konditerembe, készítesz egy étrendet magadnak, és edzés után, dextróz kíséretében leküldesz egy adag tejsavófehérjét.
2/5 anonim válasza:
Ilyen feltételek mellett akkor a hentestől vegyél napi fél-1 kiló csirkemellet és edd is meg aznap mindet.
Abban sok a fehérje.
3/5 anonim válasza:
Ilyen feltételek mellett inkább azt csinál amit akar, azt eszik amit akar, tök mindegy.
4/5 anonim válasza:
Én is ajánlom hogy fizessél be egy edzőterembe vagy 2-3 hóra legalább ahol kikupálódhatsz tudásra! a többit meg ha akarod otthon lezavarod :)
Én vagy 20 éve kb. masterpro 50-et szedtem meg provit 20-at de a masterpro jobb volt, volt két 21 kg-os súlyom és az elég volt, de én jól vágtam az egészet és jól is néztem ki csak én lábra nem gyúrtam de felül minden szuper volt, érzék is kell hozzá azért. 1:30 elég edzeni.
A port 1:30-al edz előtt kell és közvetlen utána tejbe kb. 4-4 dkg-ot? :S passz! mert erre már nem emlékszem de ha fáj a fejed tőle akkor sokat vettél be.
5/5 A kérdező kommentje:
Kösz,amúgy igyis,úgyis megyek majd edzőterembe.
2011. szept. 6. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!