Ha a napi kajám háromnegyede fehérjéből állna akkor jobban izmosodnék,vagyis inkább izom kellene nekem mint zsir.Akkor mit egyek?Fogyni nem szeretnék.Csak tömeget növelni.Amugy már sikerült a lábaimat vastagitani egy kicsit(gyurok rá és sokat bicajozom),de a fenekem még nem oké mert még kerekebb kellene legyen és nem ilyen kicsi.Akkor a fehérje segit nagyobb izmokat csinálni??
L/20
2009. ápr. 27. 22:33
1/10 anonim válasza:
Igen
2009. ápr. 27. 22:38
2/10 A kérdező kommentje:
ha este is eszem fehérjét akkor az ugy is jó?vagy igy hizlalna?
2009. ápr. 27. 23:45
3/10 anonim válasza:
A napi mennyiség 3/4 e fehérjéből az nagyon eltúlzott.
2009. ápr. 28. 00:02
4/10 anonim válasza:
lehet kapni már fehérjeturmixokat is,azok nagyon jók,sokkal látványosabb mintha ételböl nyernéd ki!
2009. ápr. 28. 07:08
5/10 A kérdező kommentje:
és hol lehet fehérje turmixokat kapni?Ha ilyent veszek bizti,hogy nem fogok elhizni tőlük?????????
2009. ápr. 28. 07:15
6/10 anonim válasza:
Teljes tévedés, hogy tömegnövelés alatt a fehérjebevitel határozza meg az izomnövekedést. A fehérje nem csodaszer. A minőségi szénhidrátbevitel, és a kiegyensúlyozott gyakori táplákozás sokkal fontosabb. A szervezet napi x mennyiség felett nem tud fehérjét beépíteni, teljesen feleslegesen viszel be túl sok fehérjét, mert csak azt éred el, hogy lesz a wc ben egy nagyon drága pisi.
Ja és az első és a 3. válasz is butaság, a fehérjepor csak kiegészíti a normális táplálkozást egyáltalán nem hatékonyabb mintha pl. csikemellből vinnéd be, sőt... Ezeknek nem véletlenül táplálék KIEGÉSZÍTŐ ám a nevük.
2009. ápr. 28. 08:05
8/10 anonim válasza:
szerintem ha egy edzőteremben érdeklődsz, ott is rengeteg információt kaphatsz ezekkel a dolgokkal kapcsolatban! Ahova az én barátom jár, ott legalábbis nagyon segítőkészek, és fehérjeturmixokat is lehet kapni! És a fehérje igenis növeli az izmokat, de emellett persze elengedhetetlen az egészséges táplálkozás is.
2009. ápr. 28. 09:54
9/10 anonim válasza:
Előző: a fehérje igenis NEM növeli az izmot! A fehérjék az izmok építőkövei, de nem a fehérjétől leszel izmos, hanem a megfelelő mennyiségű és minőségű kajától. Ha ez nincs meg teljesen, csak mondjuk 95%-ban, akkor arra még rájön a fehérje / tömegnövelő kiegészítésképp, de a lényeg a rendes kaja! (lásd azt a hozzászólást ahol az alapismeretek van belinkelve)
2009. ápr. 28. 18:34
10/10 anonim válasza:
mire beírtam törlődött az előző, nem ennek az előzőnek szántam :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!