Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kézfogásra "gyúrni"?

Hogyan lehet kézfogásra "gyúrni"?

Figyelt kérdés
Hogy ha valakivel kezet fogok, (aránylag kicsi a kezem), megtudja szorítani a kezét. Ismerek pár trükköt, de nekem maga az az izom kéne. Ismerek egy izmot a tenyérben, de azt nem arra használom :p
2011. okt. 1. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha azt akarod, hogy keményen megtudjad szorítani, ahhoz alkar kell erőben
2011. okt. 1. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem értem mit akarsz. Ha erősen szorítani, akkor vegyél olyan kör alakú gumi expandert, minden sportboltban árulnak, és nyomogasd azt.

Ha szorítást megúszni, akkor meg hirtelen meg kell fogni a szorító hüvelykujját úgy, hogy a te hüvelykujjad legyen a körménél, a mutatóujjad meg az ő hüvelykje legvégén, és összenyomni.

2011. okt. 1. 12:04
 3/5 A kérdező kommentje:
és alkart mivel lehet erősíteni? már bocs az OFF-ért
2011. okt. 1. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:

"Ha erősen szorítani, akkor vegyél olyan kör alakú gumi expandert, minden sportboltban árulnak, és nyomogasd azt."

ha idézhetem kedves előttem szóló Válaszolót.

2011. okt. 1. 16:00
 5/5 anonim válasza:

nehogy aztan teis olyan retaldalt legyel majd mint az ehuik volt osztalytarsam hogy amikor kezettfogott valakivel ugy megszoritotta a kezet hogy meg ropogott

Aztan mmar nem akart senki kezetfogni ele

2011. nov. 11. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!