Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha konditeremben heti 3x...

Ha konditeremben heti 3x járunk, és 3 nap alatt? Többi lent

Figyelt kérdés

És 1 nap alatt mellre megyünk, akkor csak oda fog menni az izom és mind oda, vagy ha mondjuk 2 csoportot edzünk 1 nap akkor mind 2-re és elosztva, azaz csak kevés fog oda menni?

ezért az akkor jobb, ha napi 1 izomcsoport, vagy jöhet 2 is?

Bocs, de ennél jboban nem tudom megfogalmazni.. :S

Ja és ha mondjuk 70 kg valaki és napi 210g fehérjét bevisz, abból mennyi megy rá az edzett területre?

2011. szept. 24. 18:07
 1/8 anonim válasza:
Attól hogy 2 izomcsoportra edzesz nem fog kevesebb menni pl: mellre mintha csak arra edzenél :)
2011. szept. 24. 18:13
 2/8 A kérdező kommentje:
és hogyan jobb, 1 nap mehet 2 is vagy csak 1 ?
2011. szept. 24. 18:15
 3/8 dirtboy ***** válasza:

mehet kettő egy nap, kivétel a láb és a hát edzésénél,azt nem jó együtt edzeni semmivel.

nincs értelme 70kilósan 210g proteint bevinni, vidd le 160-170g-ra az bőven elég lesz.

2011. szept. 24. 20:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy nem kondizom, csak fogok v 2 év múlva, és előre elterveztem, am az baj ha csak olyan 120 150g-ot tudok majd bevinni? Mert nem lesz annyi pénzem.. :S
2011. szept. 24. 20:47
 5/8 dirtboy ***** válasza:

2 év az még messze van ráérsz még az edzést összerakni,proteinből az ideális fejlődéshez min. 2g/tsgk kell.

70kilósan fejlődhetsz 120g proteintől is csak annyi hogy lassabban.

tömegnövelő étrend úgy nézki hogy:

min.2g/tskg protein

5g/tskg ch

megfelelő mennyiségű vitaminok

megfelelő mennyiségű rostok

egy kevés telítetlen zsírsav /pl.lenmagolaj napi 1-2 kanál/

ha ezek megvannak és jó lesz az edzésterved is akkor a fejlődés nem fog elmaradni.

2011. szept. 24. 21:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, amúgy akkor leszek 17 éves, már jártam, csak nem engedték a tápkieget. Ezért abbahagytam, akkor már valszeg meg lesz engedve. Nem kérem, hogy írj edzéstervet, mivel addig még ráérek gondolkozni,meg ugye csak lejjebb mennek vagy feljebb az árak.. :D
2011. szept. 24. 21:44
 7/8 Offthewall ***** válasza:
Szia Boti :D
2011. szept. 25. 10:48
 8/8 A kérdező kommentje:
kI? :D
2011. szept. 25. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!