Ez jó vagy ártalmas? Ha bemelegítek és utána 30-45 percen keresztül futok és utána megpróbálok minél több izzadságot kicsikarni magamból.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 19:56
1/8 anonim válasza:
Most mi itt a kérdés? És miért akarsz izzadságot 'kicsikarni'?
2/8 anonim válasza:
igen egy kicsit hiányos a fogalmazás, de nem káros. inkább szuper.csináld csak
3/8 anonim válasza:
Szerintem az a lényeg hogy fóliázzuk be magunkat így az izzadtság nem tud kijönni hanem bennmarad és begyújtcsa a rajtunk lévő zsírt ami így elég. Azonban másfél óránál tovább ne csináld mert félő hogy a zsír átalakul izommá!
4/8 anonim válasza:
Ha fogyás a célod akkor ne így!
Állj be 130-a pulzusra, mert az kb az aerob hoz /zsírégetéshez való. Efelett nem a zsírt hanem az izmokat bontod.
5/8 A kérdező kommentje:
értem
és akkor az a fóliázást hogyan kell
és miért lenne baj ha a zsír izommá alakulna?
2009. ápr. 26. 13:21
6/8 anonim válasza:
Csak hülyült a fóliázós emberke.
7/8 A kérdező kommentje:
jaaaa
pedig én olvastam már valahol azt h csinálják ezt magukkal az emberek és fogynak tőle de nem tudtam elolvasni mert nem engedte megnyitni a gép az egész fájt
2009. ápr. 26. 18:36
8/8 anonim válasza:
Hát a fóliázós technika egyáltalán nem hülyeség. Én országos bajnok evezős voltam és mi is ezt csináltuk ha fogyni akartunk. Vegyél 1 vesemelegítőt és azalatt folpakkal fóliázd be magad.. meglátod rendesen fogsz fogyni tőle (de ne 2 nap alatt várj hatást). Ha fogyni akarsz még akkor az étrendeden is változtass. És ne igyál szénsavasat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!