Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Reális? Asdasdadsdasdasdsadsaa...

Reális? Asdasdadsdasdasdsadsaasdasd

Figyelt kérdés

Nos jelenleg 180/65 vagyok, tehát vékony, a karom 33-as, viszont izmos/szálkás vagyok (már amennyire lehet).

Mivel rengeteget futottam életem során (focizok) és a kajálásom sem volt oké, szép lassan elvékonyodtam.

Viszont érzem, hogyha össze szedném magam, akkor viszonylag hamar feltudnék szedni magamra pár kiló izmot.

Mit gondoltok, normális étkezéssel, pihenéssel illetve edzéssel milyen eredményt tudnék elérni 2 év alatt?

Pl viszonyításképp a karom 39 körüli lehet?

Táplálékkiegészítőkkel próbálkoznék.

(Amúgy már edzek egy ideje, ismerem elég jól, hogy a testem mikor hogyan reagál szóval ezért teszek fel ilyen "bátor" kérdést)

Köszönöm! 19f

2011. szept. 21. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Tömegnövelő étrenddel,edzéssel 2év alatt simán fel lehet pakolni 15-20 kilót is akár.
2011. szept. 21. 20:13
 2/6 bix ***** válasza:

ha azt mondjuk hogy nem akkor el se kezded?

kezdj el kajálni és edzeni ebben a sorrendben és meglátod. tűzd ki célul és tegyél meg érte mindent. ha a végén 38 lesz akkor az katasztrófa?

2011. szept. 21. 20:16
 3/6 Edward Cullen ® válasza:

Hali!

Sztem egy kics fehérjét kéne szedned , vagy tömegnövelőt amibe viszonylag magas a fehérjekoncentrátum. [link] - itt tuti találsz vmit.

Ahogy látom 2 év alatt akarsz 6 cm vastagodni ami a felkart illeti. Hát, ez egyénfüggő, mondjuk nem lehetetlen ha rendszeresen edzel. Viszont akk komolyan kell nyomni. Sztem húzódzkodj. Meg 2 kezes súlyzóval emelgess bicepszre amennyivel normális szériát tudsz tolni. Mehet a fekve nyomás is. Azzal meg a tricepszed fog nőni részben. Ehez még jöhet 1 kis tolódzkodás.

Sok sikert!

2011. szept. 21. 20:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszönöm!

Sajnálom, ha ez jött le belőle, de természetesen nem lesz katasztrófa a 38-as kar!

Megnevelt engem is a sport, szóval én annak is örülök, hogy igaz most vékony vagyok, 'de legalább tetszem magamnak'.

Akkor valószínűleg venni fogok egy tömegnövelő szert vagy ilyesmit!

Köszi és még jöhetnek a válaszok!

2011. szept. 21. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Tömegnövelő "szer" akkor kell,ha már megvan a perfect kajád és ki akarod egészíteni.

A nélkül csak kidobott pénz.

2011. szept. 21. 20:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Most így belegondolva ez a tömegnövelő 'szer' tényleg elég bénán hangzik. Egy 'tömegnövelő' simán jobb lett volna, dehát mindegy csak részlet kérdés:D

Amúgy köszi!

2011. szept. 21. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!