Szerintetek ki volt jobb harcművészetileg? Bruce Lee, vagy Jackie Chan?
Bruce Lee
Ha jól hallottam egy filmben legyőzte Chuck Norrist. Még megrendezni is nehéz lehetett hogy legyőzzék a világ legkeményebb emberét. Jackie Channel szerintem lehetetlen let volna megrendezni.
Hát azért jackie Chan is tud :D
Igen, jól hallottad, A sárkány visszatérben volt, annak i a legvégén. És az valóban nem megrendezett volt, nem is trükkfelvétel. Persze nem törte ki igazából Norris nyakát Bruce :D De lassításnál lehet látni, hogy igazából harcolnak, gondolom valamilyen koreográfia alapján. És a lassításnál is hihetetlen gyorsan mozog Bruce Lee
És igen, szerintem is egyértelműen Bruce Lee a jobb, de ő az életét ennek szentelte, a lehető legmagasabb fokozatot érte el, saját küzdősportot találta ki. Ami engem megfogott, az a hihetetlenül precíz és gyors mozgása volt.
Chuck Norrist nem győzte le senki sem!!!!
Bruce Lee halott !
:D
Chuck Norrist nem győzte le senki sem? :D
Bruce Lee halott... igen, de te is az leszel 68 éven belül kb... és amúgy sem ez volt a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!