Most akkor hasznos a sport, vagy káros?
Figyelt kérdés
Egyben azt is hallom, hogy a legjobb mozgásforma, más forrásokból viszont azt, hogy óvakodjak tőle, mert tönkreteszi az izületeimet. Most akkor melyik?2011. szept. 18. 08:02
11/13 anonim válasza:
nem, nincs igazad. azért állunk két lábon, hogy messzebbre lássunk. ugyanis, ha szar futó vagy, és nem tudod lefutni az oroszlánt, gepárdot, stb, akkor szelekciós előnyhöz jut az, aki hamarabb észreveszi a ragadozót. így több ideje van elfutni egy fáig és felmászni.
a hosszútávfutás teljesen irreleváns a túlélés szempontjából. az oroszlán, a gepárd, meg az antilop hosszútávon is lefutná az embert. csak a természetben ennek semmi értelme sincs.
12/13 anonim válasza:
Hát nem tudom, én sok helyen olvastam ezt a hosszútávfutó teóriát, és nekem hihetőnek tűnt, de lehet, hogy csak beleéltem magam. Ha lesz sok időm, talán megpróbálok rákeresni, hogy mit tudnak ezek az állatok hosszú távon...
13/13 anonim válasza:
hiába fogod keresni, mert nem futnak hosszútávon. Ez csak a civilizált világban egy versenyforma. túlélési relevanciája nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!