Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen edzést ajánlanátok?

Milyen edzést ajánlanátok?

Figyelt kérdés

195 cm magas 76 kg vagyok. Naponta szoktam edzeni, de semmi sem látszik meg belőle. Kicsit mintha lenne még zsír a hasamon. Milyen edzést ajánlanátok? Hasizom, Alsó hasizom...

20F

2011. szept. 15. 09:18
 1/3 dirtboy ***** válasza:
ne foglalkozz azzal a kis zsírral a hasadon a lényeg hogy magasságodhoz képest kevés a súlyod,ezért nem fogyni kéne hanem izmosodni,ha már elérted a megelelő izomzatot akkor jöhet majd a szálkásítás és máris jobban fogsz kinézni.
2011. szept. 15. 09:37
 2/3 bix ***** válasza:

höh. én 5 centivel vagyok magasabb és kb hasonló súlyról indultam, úgyhogy el tudom képzelni hogy nézel ki... fel kéne kapni egy kis izmot, olyan 90 kiló környékén már lenne is valami formád... azért akarsz hasazni hogy onnan eltűnjön a zsír? egy kicsit utána kéne olvasni a helyi fogyásnak mint olyannak...

naponta mit edzel? a kajád egyébként meg 100% hogy kevés, fogyni jó lehet de hogy emellett te ne akarjál izmot felpakolni az fix.

én a helyedben elkezdenék masszívan tömegnövelő értrendet csinálni és 4 nap egy héten lenézni a terembe, heti 7 edzés iszonyat sok simán lehet túledzés is.

2011. szept. 15. 10:14
 3/3 A kérdező kommentje:
tudsz valami részletes értendet stb írni? Tudom, hogy kevés kaján, van amikor 1x eszek egy nap mert nem is vagyok éhes. Van amikor meg óránként megeszek 1 szendvicset de kg folyton 75-78 között mozog...
2011. szept. 15. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!