Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha kondizok tényleg kisebb...

Ha kondizok tényleg kisebb lesz a mellem? (lány vagyok)

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem fog nőni, de azzal riogatnak hogy ha megyek gyúrni akkor nem lesz semmi mellem , mert az tűnik először mert az ugye zsír...Ez tényleg igaz?Vagy ahhoz h a mellem ez bekövetkezzen túlzásba kell esni?

20L

2011. szept. 14. 21:18
1 2
 11/17 bix ***** válasza:

nyusz: részben rossz tapasztalat. volt egy fitness edző barátnőm és egy aki jópár éves hobbiszintű testépítgetésen volt túl. mindkettőre igaz volt hogy nálam is betegebben függött rá a témára ami mondjuk nem lett volna gond, de pl mindkettő úgy nyitott hogy gyereket soha mert úristen, a testépítgető meg folyamat velem akart edzeni, beállt mögém amikor guggoltam meg állandóan segíteni akart, de messze nagyobbak voltak a súlyok mint amibe be tudott volna avatkozni ha gáz van. pl guggolásnál folyamat azon paráztam hogy nehogy elfogyjak, mert akkor ráejtem...

tutibiztos van normális csaj aki elér egy egész kellemes szintet de van más témája is mint a testzsír százalék és nem MINDENT áldoz fel az edzésért. (a legjobb a testépítő volt mondjuk, előírás szerint még a sex is időzítve volt, hogy a teszto szintemet megfelelő szinten tartsa:D)

2011. szept. 15. 11:06
 12/17 anonim ***** válasza:

az igen! :D

én meg "betegszabin" vagyok..

2011. szept. 15. 11:15
 13/17 anonim ***** válasza:

:D elképzeltem miközben olvastam, kellemes lehetett.

Aczél, jobbulást! amúgy én is beteg vagyok, tegnap kellett volna mennem orvoshoz de elaludtam, szóval most indulok. tegnap annyit mondott volna hogy aznap meg ma ne menjek suliba, ma meg azt fogja mondani hogy holnap se menjek, úgyhogy szerintem még jól is jártam :D

2011. szept. 15. 11:18
 14/17 anonim ***** válasza:

bix: de legalább nem mondhatod, h nem volt törődő. :D

Aczél: Te még mindig...? (jobbulást még 1x - hátha most már hat) :)

2011. szept. 15. 11:19
 15/17 anonim ***** válasza:
köszi lányok, már jobb is ám! holnap lesz erőm edzésen, attól tartottam hogy ki kell hagynom. egyébként még istenes a helyzet, én minimum 1 héti sz.arul szoktam lenni, ehhez képest ma úgy ébredtem, hogy nagyjából élek :D
2011. szept. 15. 11:28
 16/17 bix ***** válasza:

ehh csak én szedek bérescseppet:D

jobbulást az érintetteknek...

jah törődött ő csak így kb annyi spontán dolog volt benne mint egy filmben amit 300x láttál már:D volt rá példa hogy csipogott az órája miszerint indul a menet... azért én se vagyok kicsit betegen ráfüggve az edzésre, és színes szagos xls-eket csinálok kaja és edzésnaplóból, de könyörgöm azért ez már durva szerintem:D

2011. szept. 15. 11:30
 17/17 A kérdező kommentje:
látom jól elvagytok ..:D
2011. szept. 15. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!