Van olyan tömegnövelő/fehérje ami nem káros?
Úgy értem, nincs benne aspartam, se acesulfame-K.
Nézegettem énis de nemnagyon találtam, ha nincs az egyik, akkor a másik van benne. ha tudtok ilyenről segítsetek lécci fontos lenne.
ha valakinek az a mániája, hogy az ágya alatt szörny van, akkor úgysem fogod tudni lebeszélni erről..
én személy szerint nem értek egyet a mesterséges édesítőkkel, de minden esetre úgy vélem, tudatosan egészséges táplálkozás, megfelelő vitamin bevitel mellett a szervezetednek nem ez lesz a legnagyobb gondja. az meg, hogy megengedett határérték, és hogy annak is a 100-ad részét eszed meg, pont azt jelenti, hogy kiküszöbölöd az egészségkárosodás reális veszélyét!!
(és igen, hamarosan élelmiszermérnök.)
Elég sajnálatos hogy ennyire szűk látókörű sok ember, sajnos sok esetben emiatt használhatatlan ez az oldal, engem is érdekelt volna édesítőszer mentes fehérje! Elég lett volna annyit írni hogy van-e ilyen. Felülvizsgálatok során bebizonyosodott hogy tényleg káros az aspartam !
A mellékhatásai: Látászavarok, szemfájdalom, fülcsengés, hallásgyengülés, epilepsziás görcsök, migrénes fejfájás, egyensúlyzavarok, memóriavesztés, állandó álmosság, végtagzsibbadás, részleges bénulás, remegés, depresszió, ingerlékenység, agresszió, álmatlanság, fóbiák, szapora szívverés, légzési nehézségek, hányinger, hasmenés, véres széklet, hasfájás, nyelési fájdalom, bőrviszketés, kiütések, asztma, herpesz, tályog, menstruációs zavarok, a haj elvékonyodása, hajhullás, hirtelen súlyvesztés, fokozatos súlygyarapodás, fájdalmas vizelés, túlzott szomjúság, bedagadt lábak (ödéma), visszafordíthatatlan agykárosodás, születési rendellenességek, gyomorfekély, izületi fájdalmak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!