Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lovagláshoz, milyen comb...

Lovagláshoz, milyen comb erősítő gyakorlatokat javasoltok?

Figyelt kérdés
Az ügetés, csak rövid ideig megy.
2009. ápr. 19. 20:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyet értek a 18:55-ös hozzászólással! A lovagláshoz olyan láberősítő gyakorlatokra van szükség, ami az állóképességet javítja! A túl izmos combok, vádlik hátrányt jelentenek. Izom és erő nem ugyanaz!! És nemcsak a zsokéknak vékony a lábuk. Lovas versenyeken elég sok férfilovas lábát lehet látni... eléggé vékonyak, de hihetetlen erő van bennük. Én nem láttam még vastaglábú távlovast...
2010. márc. 18. 11:46
 12/12 anonim válasza:

Szia nekem is ugyan ez a problémám! Nekem azt tanácsolták hogy:

Mivel a combod és a terdedet használod a lovagláshoz a hogy a nyeregben megmaradj azt csak a ló hátán tudod megtanulni. Nekem apukám azt tanácsolta hogy vagy valami kissebb gumilabda vagy párna a térdhez és a térd szorit összenyit és kicsiket kell mindeg és sokat. És jó mert még fekve is tudod csinálni :)

2017. nov. 12. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!