Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kamaszkori elhízás! Hogyan...

Kamaszkori elhízás! Hogyan fogyjak? HELP!

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok,163cm,és 46 kg :S Az utóbbi egy hónapban felszedtem 4 kilót,42 kiló voltam :( Rendszeresen járok konditerembe,mit kéne tennem,hogy visszakaphassam a régi súlyomat?Esetleg edzéstervet ha valaki tudna adni,illetve,hogy mit és hogyan egyek!Fontos lenne!Köszönöm:)
2011. szept. 1. 19:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ismerős ugyanilyen idős voltam és 84 kg,3 hónap alatt sikerült lefogynom 20 kg-t,úgy, hogy minden evés előtt és után 1-1 pohár citromlevet ittam meg töményen.Ez rendesen meghajtotta a hasamat,és égett is tőle a gyomrom,de ezt a problémát is tudtam kezelni,ittam lúgos vizet(nincs külön állaga,íze(mintha sima víz lenne)),és az semlegesítette,gondolom nem akarsz 20 kg-ot fogyni,nem is muszáj,ha úgy érzed h megfelelő a tested akkor abbahagyhatod.:)
2011. szept. 2. 15:41
 12/14 oyeacch ***** válasza:
Ne b*sszatok már, hogy a f*szomba kéne neki fogyni? 10 centivel vagyok magasabb nála és 101.9 kiló. Erre varrjatok gombot. És nem vagyok szétcsurogva. Persze, 2.5 éve edzek.
2011. szept. 6. 15:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Talán azért "híztál" mert nőttel,fejlődtél nem?

Voltám én 3 kg is de mégse ez a cél... :)

2011. szept. 6. 15:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Utcsó xDDD
2011. szept. 7. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!