Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hosszútávú testnevelés felment...

Hosszútávú testnevelés felmentés hogyan szerezhető be?

Figyelt kérdés

Ti esetleg voltatok felmentve tesiből, milyen problémával, hogy szereztétek be?

Őszinte leszek, nem ragozom a dolgot.Semmi problémám nincs. Két éve szenvedek az átkozott suliban atesi miatt. A tanár gyalázásai, és a többiekkel való rajtam kiröhögése miatt..utálom. Év végén 2-es voltam. Én csinálnám a felatot, de hogyjétek el, qurvára elveszi az ember kedvét, amikor 20 ember a tanárral eggyütt cikizi.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre hogy lehetne tesifelmentést beszerezni. Köszönöm!!!!!!!!

2011. szept. 1. 11:20
1 2
 11/20 TOMAtm ***** válasza:
0%
eltöröd a gerinced...siooha többet nem kell tesizned!
2011. szept. 1. 18:54
 12/20 A kérdező kommentje:
Kössz, mondtam, hogy nem töröm el semmim.
2011. szept. 2. 09:43
 13/20 anonim ***** válasza:
3%
Ha erre sem vagy képes sajnálni se tudunk. A cél érdekében pedig komoly áldozatokat kell hozni.
2011. szept. 2. 10:31
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát Te beteg vagy...
2011. szept. 2. 13:06
 15/20 anonim válasza:
100%
Én is felmentést akarok :S Most gyógytesire kell járnom, de utálom, és felmentést akarok kapni az alól is. Én sem törném el semmim, ha lehet. :P
2011. szept. 4. 18:53
 16/20 anonim válasza:
100%
van egy osztálytársam aki nem tesizhet mer folyamatosan műtétre jár, nem tudom miért. de mondjuk a tolószékeseknek alap h nem kell :l
2011. szept. 9. 22:43
 17/20 A kérdező kommentje:
Na ne mondd!!! Azthittem a tolószékeseknek is futniuk kell...
2011. szept. 10. 13:16
 18/20 anonim válasza:
én pl. tépkedtem a körmöm(kicsi darabokat) és egy idõ után körömágy-gyulladásom lett,ami egy kicsit szívás,mert vérzik a lábad meg minden.Viszont tartós dolog és még nem is futhatsz,tehát minden alól felment ami lábbal kapcsolatos és járni kell,szóval semmit se csinálhatsz.Legalább nem kell eltörnöd semmid!
2012. jan. 19. 21:12
 19/20 anonim válasza:
25%
mond azt hogy prosztata problémáid vannak. hidd el a hatás nem marad el XDDDDDDDDDD
2012. febr. 28. 17:06
 20/20 anonim válasza:
62%
Ha a kislábujjad töröd el az az első 3-4 órában picit fáj, azután nem és én egy másfélhónapos tesifelmentést kaptam érte.
2012. febr. 28. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!