Milyen Steroidot használjak?
5éve edzek teljesen naturálisan, megfelelő táplálékkiegészítőket használok és a kajálás is rendeben van. Eddig nem használtam steroidot mert naturálisan is tudtam fejlődni jelenleg 98kg vagyok minimális testzsírral fekvenyomás sériában megy 120-125kg mall gugolás 160-170kgal. Olyan steroid érdekelne amitől nem vízesedek be nagyon de mellette tömeget is tudnék még növelni természetesen a steroid mellet menne továbbra is a tápkiegek és a fehérje gazdag kaja.
Csak normálisak írjanak akiknek van már versenyzői tapasztalata vagy valamit lettetek az asztalra ebből a sportból.
Jah és ne gyertek azzal is hogy ezt nem ilyen oldalon kellene kérdezni, nem innét fogok dönteni csak kíváncsi lennék néhány hozzá értő véleményére.
Nem értem, mi bajod a vízvisszatartással.
Én verseny előtt vagyok és bármit megadnék egy kis vízért -főleg az ízületeimben. :-)))
Ha nagy súllyal dolgozol kifejezetten hasznos.
Kezdőknek a Boldenon ideális akár egymagában is.
Nézz utána...
hát szemes vagy injektálható?
szemesből szerintem a sima methandienone 6-8 hétig(persze kombinálva lenne az igazi)
injektálhatóból(szerintem ez az igazi :)): egy boldenonde vagy deca-durabolin-t párosíts testo enanthátal,vagy omnával-sustával.ha nem akarsz vizesedni akkor anti-aromatázt szedned kell végig a kúra alatt.a kúrád végén pedig rendes PCT kell,HCG injekcióval,clomiddal,zitazoniummal és kortizolcsökkentőkkel az összeszeakadás elkerülése miatt.
én a bolde-enantát párost javasolnám,deca odaver a libidónak még tesztóval is,és megvan az a hátrányos tulajdonsága h 'megakad' a zsírszövetben és esetleg fél év múlva okoz egy kis érdekességet amikor feloszlik a zsírból(elsősorban szexuális gondokat okozna).
Boldenon nagyon durva étvágyat csinál,ennyiből jobb viszont nem hoz annyit mint a deca.ha első kúrád lesz akkor a sima methandienone is nagyot ütne magában(tapasztalat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!