Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez az étrend-edzés megfelelő?

Ez az étrend-edzés megfelelő?

Figyelt kérdés

Hali,

Nemrégiben írtam ide egy étrendet, ami azóta változott. Most, hogy jön a suli átrendeztem kicsit ezt-azt, és új terembe is járok szeptembertől, ami jóval komolyabb a mostaninál.

Az étrend:

6.30: kukoricapehely tejben, majd ezt követően egy adag(25g) Power protein

8.30: 10dkg csirkemell+10dkg rizs+valami zöldség

12.00: 10dkg csirkemell+10dkg rizs+valami zöld

15.00: 10dkg csirkemell+10dkg rizs+valami zöldség

16.00: Edzés-edzés előtt és után BCAA

17.30: edzés után azonnal: power protein(25g)+50g dextróz keverve

18.00: 10dkg csirkemell+10dkg rizs+zöldésg

20.30: 4 tojás rizzsel

Az edzés heti 4 alkalom

Hétfő: mell-bicepsz-has

kedd: hát-tricepsz-has

szerda: ---

csütörtök: váll-nyak-derék-has

péntek: teljes láb-has

Multivitamin reggel, este megy, emellé még C-vitamin pluszba

194cm, 85kg jelenleg

Megfelelő szerintetek?:)

2011. aug. 30. 18:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Jajj azt kifelejtettem, hogy heti 4x este 25-30 perc szobabicikli bele fér-e?
2011. aug. 30. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem rossz. A kukoricapelyhet zabra cserélném, a tejed kidobnám, és az utolsó étkezésbe több fehérjét, és 0 g ch-t raknék.

Az utolsó előtti étkezésben már csak zöldséget ennék a hús mellé, és az utolsó étkezésre valami lassan felszívódó fehérjét nyomnék. (túró, cottage cheese, PP)

Ja, és ha van rá zsé, akkor az edzés utáni turmixba tejsavót raknék PP helyett, vagy legalább 2 adag Powert innék.

2011. aug. 30. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Tömegelés alatt szerintem belefér a kukoricapehely is. És ne tejben, hanem a fehérjeturmixba áztatva nyomd.
2011. aug. 30. 20:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az edzés utáni turmixra én sem ezt szeretném valójában, de erre telik anyagilag. A másik, hogy én 1 éve kezdtem el edzeni kereken(15 éves voltam, most 16 vagyok) az első 9 hónapban, azaz idei nyár elejéig semmi, de semmi kiegészítő meg étrend nem volt. Ezt követően most június-júliusban csak egy hyper mass 5000 tömegnövelő ment edzés után, semmi más. Viszont most augusztusban, már megvolt egy komoly étrend+edzés utánra a hm5000. Most szeptembertől pedig ez a még komolyabb lesz amit leírtam valószínűleg, apróbb változtatásokkal talán.

2011. aug. 30. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!