Ez az étrend-edzés megfelelő?
Hali,
Nemrégiben írtam ide egy étrendet, ami azóta változott. Most, hogy jön a suli átrendeztem kicsit ezt-azt, és új terembe is járok szeptembertől, ami jóval komolyabb a mostaninál.
Az étrend:
6.30: kukoricapehely tejben, majd ezt követően egy adag(25g) Power protein
8.30: 10dkg csirkemell+10dkg rizs+valami zöldség
12.00: 10dkg csirkemell+10dkg rizs+valami zöld
15.00: 10dkg csirkemell+10dkg rizs+valami zöldség
16.00: Edzés-edzés előtt és után BCAA
17.30: edzés után azonnal: power protein(25g)+50g dextróz keverve
18.00: 10dkg csirkemell+10dkg rizs+zöldésg
20.30: 4 tojás rizzsel
Az edzés heti 4 alkalom
Hétfő: mell-bicepsz-has
kedd: hát-tricepsz-has
szerda: ---
csütörtök: váll-nyak-derék-has
péntek: teljes láb-has
Multivitamin reggel, este megy, emellé még C-vitamin pluszba
194cm, 85kg jelenleg
Megfelelő szerintetek?:)
Alapvetően nem rossz. A kukoricapelyhet zabra cserélném, a tejed kidobnám, és az utolsó étkezésbe több fehérjét, és 0 g ch-t raknék.
Az utolsó előtti étkezésben már csak zöldséget ennék a hús mellé, és az utolsó étkezésre valami lassan felszívódó fehérjét nyomnék. (túró, cottage cheese, PP)
Ja, és ha van rá zsé, akkor az edzés utáni turmixba tejsavót raknék PP helyett, vagy legalább 2 adag Powert innék.
Köszönöm a válaszokat.
Az edzés utáni turmixra én sem ezt szeretném valójában, de erre telik anyagilag. A másik, hogy én 1 éve kezdtem el edzeni kereken(15 éves voltam, most 16 vagyok) az első 9 hónapban, azaz idei nyár elejéig semmi, de semmi kiegészítő meg étrend nem volt. Ezt követően most június-júliusban csak egy hyper mass 5000 tömegnövelő ment edzés után, semmi más. Viszont most augusztusban, már megvolt egy komoly étrend+edzés utánra a hm5000. Most szeptembertől pedig ez a még komolyabb lesz amit leírtam valószínűleg, apróbb változtatásokkal talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!