Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Rakhatok be még 1 edzés napot...

Rakhatok be még 1 edzés napot ilyen étrend mellett? Többi lent

Figyelt kérdés

[link]

Ez a jelenlegi étrendem ezzel napi ~260g fehérjét, ~50g zsírt, és ~500g ch-t viszek be.Hétvégente sajnos nem mindig bírom tartani ezt az étrendet de akkor is próbálok bevinni megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét.(Tömegnövelésen vagyok épp)

A jelenlegi edzés tervem:

(általában izom csoportonként 4 gyakorlat, 4x10 ismétlessel, hát,mell-nél 5 gyarkolat.Hetente emelem a súlyt minimálisan)

Hétfő : Mell,hát

Kedd : bicepsz,tricepsz

Szerda : pihenő nap

Csütörtök : Váll,láb

P, Sz, V, : pihenő nap

-Minden második nap hasazok , és a gerincet merevítő izmot "fejlesztem".

A kérdésem hogy esetleg szombatra berakhatok egy teljes testet átmozgató edzést?Itt gondolok bicepsz,tricepsz,mell,hát,váll mondjuk 3 gyakorlat 2x15 ismétléssel.

Vagy esetleg csináljam az edzéseket "super settel"?

Azért jutott eszembe ez az ötlet mert hiába csinálom rendesen az edzéseket mégsem fáraszt le annyira, nem érzem hogy megfelelően leterheltem volna az izmaimat.

Igaz 2 hete kondizok, de egész nyári szünetben itthon egykezes súlyzokkal heti 3 bicepsz,tricepszet tartottam,és heti 1 vállat, emellett minden nap fekvőztem ~60-70/ nap de több félét.

2011. okt. 2. 12:33
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A kaja jónak tűnik, ha betartod. Az edzésterv már nem. Mell+hát egy napon? Ember legyen a talpán aki rendesen megtudja edzeni mindkettőt. Én mondanék neked egy ilyen tervet:

Hétfő: mell-bicepsz

kedd: hát-tricepsz

szerda: pihenő

csütörtök: váll-csukja-derék

péntek: láb

sz-v: pihenő

így 4 napban mindent meg tudsz rendesen edzeni

2011. okt. 2. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!