Azt hiszem ez nem normális dolog. Szerintetek? :S
Már 4 napja nem ettem semmit csak napi 3 almaecet tablettát veszek be. És nem is vagyok éhes de mindig avval nyaggatnak hogy egyek.Szerintetek mit csináljak?
Mielőtt elkezdtem nem enni kb olyan 2 hétig mindig meghányattam magam evés után hogy ne hízzak.Gondok vannak velem??
Grat! A legrosszabbat csináltad amit csak tudtál. Miért nem kezdesz rendesen sportolni és normálisan étkezni? Gondok? Azok vannak dögivel leginkább a felfogásoddal.
Már csak egy módon teheted jóvá a dolgot: feküdj le egy reptoiddal.
Lehet hogy soviniszta hozzászólás, de amíg a nők nem otthon vakargatták a pi*****jukat 25 éves korukig akár, hanem főztek, mostak, takarítottak, dolgoztak, addig nem voltak ilyen idióták! Kapáld fel a kertet, és ha utána sem vagy éhes, akkor irány a belgyógyász, mert jelenleg ez inkább pszichiátriai eset.
/amúgy ez nem csak a lányokra vonatkozik, a mai generáció fiújaiból nem férfi lesz, hanem egy nyálas feminin szar. /
GreenTea
Hülyeséget csinálsz. Próbálj inkább seggeden keresztül kajálni. South Park
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!