Mi a lényeg az edzésben, (gyúrásban)?
1: Mármint biológiailag? Mi történik? Minek kénne történnie?
2: Pl. 2 napon gyúrok akkor pihenjek-e a harmadikon?
3: Milyen táplálékot,tápanyagot vegyek magamhoz?
Az is hozzá tartozik hogy amig regenerálódom addig érzékenyebb a bőröm
Úgyértem krumplit pucoltam megvágtam magam és csipett az a kis vágás de mikor mélyebben vágom, de aznap lustálkodttam meg sem érzem
ezt úgy hívják hogy tömeges állapot: [link]
száraz és szálkás közt az a különbség hogy csak testépítők szoktak szárazak lenni mert ők rengeteg vizet veszítenek versenyre.
szóval ez a száraz: [link]
és ilyen egy sima hétköznapi szálkásság,ő nem száraz hanem SZÁLKÁS azaz kevés rajta a zsír: [link]
összegezve:
szálkás: látszik az izom szépen mert kevés a zsír viszont víz van a szervezetben ugyan annyi mint egy hétköznapi emberben
száraz: zsír nagyon kevés,víz szintén nagyon kevés és az állapot csak rövid ideig tartható kb.3nap utána vizet vissza kell tölteni, a lényege a dolognak hogy a versenyen minél definiáltabb formát tudjon mutatni a versenyző,azaz minél jobban meg tudja mutatni az eddigi évek során felépített izomzatát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!