Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hasamon van egy kis fölös...

Hasamon van egy kis fölös rész. Hogy tehetném laposabbá?

Figyelt kérdés

Nagyon nem is lehet észrevenni, de engem zavar, hogy kinyomja a pólót...

Kb. 7-8 hónapig csináltam minden nap felülést (először csak napi 30, utána már 100-at, 120-at is megcsináltam naponta), aztán olvastam, hogy tönkrevágja a hátgerincet, így abbahagytam és haspréssel folytattam.

Rengeteged biciklizek(nem az alakom miatt, hanem mindenem a kerékpár), de semmi. Talán 1 év alatt 1-2 centit, ha lejjebb ment a pocim. Igyekszem olyanokat enni, ami egészséges, mégsem nagyon "lerakódós". Könyv alapján szoktam általában(ha van rá időm) összeállítani az ételeimet. Naponta 3-5 alkalommal eszem(reggeli, tízórai(ez a kettő nem mindig jön össze), ebéd, uzsonna, vacsora)

2011. aug. 27. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy egy kis pocak akkor is megmarad, ha összességében a testzsírszázalékod megfelelő. Végeztess egy mérést, aztán lehet gondolkodni, hogy érdemes-e foglalkozni a problémával.
2011. aug. 27. 13:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Múltkor vicces volt. Megkérdezte a doki, hány kiló vagyok.Ő ráttippelt 45-re. Mondom 60 vagyok :D (176 cm)

Nagyon vékonyka vagyok, mindenki azt mondja, de pocim egy kicsit nagy :P :D

2011. aug. 27. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:
A felülés nem vágja tönkre a gerincet, ha jól csinálod. De alapból a hasizomgyakorlatok nem sokat segítenek ebben. kardió edzés (futás, úszás stb) és diétára van szükséged. Ha beírod a keresőbe hogy 'kockahas', akkor végigböngészheted a testépítők tanácsait és hasznos linkeket is találhatsz.
2011. aug. 27. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyszerű, mivel ez már csak egy nagyon minimális plusz zsír, megmakacsolta magát, viszont, egy komoly szakszerű diéta alkalmazásával, ahol tényleg tudatosan számolva eszel és mellette sportolsz ugyanúgy le fogja vinni ezt a kis maradékot is! :)
2011. szept. 21. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Sport alatt most nem a hasizom erősítést értem, hanem kardió edzést, a bicikli teljesen jó de elképzelhető hogy már nagyon hozzászoktál ezért nem éget tovább zsír, próbálj új impulzust vinni a biciklizésbe vannak ehhez hasznos tanácsok a neten,(5 perc bemelegítő,5 perc intenzív,5 perc emelkedő stb stb) Valamint ami fontos hogy zsírégető tartományban legyen a pulzusod!
2011. szept. 21. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!