Hogyan tehetném kicsit laposabbá a hasam?
Szeretném kicsit laposabbá, izmosabbá tenni a hasam.. =)
Milyen tornákat ajánlanátok?
Ha valakinek van valami tapasztalata akkor lécci írja le!
Vagy hogy neki mi volt hatásos.
Köszi előre is.
L/15
Nehogy megilyedj nem kell még 1 órát se szenvedned felülésekkel... Először is tűzzél ki magad elé mindig valamien célt...valahogy így: Ma megcsinálok 60 felülést! Én így csináltam, és volt mikor nem 60-at, hanem 600-at tűztem ki célul...közbe azért fussál is vagy ússz...én utóbbit ajánlom:)
Boldog Karácsonyt:)
utolsó, szerintem te is csinálhatsz felüléseket egy idő után.
nem vagyok orvos, de hogy 1,5 évvel a gyerekszülés után már lehet, az tuti, annyi idő alatt regenerálódik minden.
Szerintem nem kell 100 db,vagy akar tobb felulest csinalnod, csak nagyon kifarasztod magad ! Sokkal hatasosabb ha kivalasztassz egy neked megfelelo par perces 'tornagyakorlatot',es azt megcsinalod tobbszor is,ha van kedved es ha birod. A youtube-n rengeteg sok videot talalsz. [abs workout-Beres Alexandra, abs workout with Tammy stb]
Remelem segitettem valamennyit es sok szerencset!
Köszi szépen mindenkinek. :)
Asszem az utolsó válaszadó variációja tetszett a legjobban. :D Remélem hatásos lesz.
19:03 Neked is boldog karácsonyt! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!