Gondot jelen ha gyúrás ( nem tészta gyúrásra gondolok :D ) túl sok fehérjét viszek be?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 21:19
11/12 Offthewall válasza:
Viszont a legtöbben nem ezt csinálják. :D Szálkásításnál a fehérjebevitel teszi ki a kalóriabevitel nagyobbik felét jó esetben. Az meg nyilván odaver a tömegelős mennyiségnek. Szóval igazad is van meg nem is-mindenki máshogy csinálja. van aki gyorsan tömegel, van aki szárazon :D ez is függ a fehérje mértékétől.
12/12 anonim válasza:
köszönöm! noss.. élelmiszermérnök képzésből indulok ki, meg igyekszem tanulni olyanoktól, akik benne vannak a témában, és nem csak elméletileg tudják a dolgokat, hanem csinálják is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!