Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy érdemes csinálni? Ha...

Hogy érdemes csinálni? Ha mondjuk nyomok fekve egy bizonyos súllyal féléven keresztül és akkor hozzászokok és majd emelhetem? Vagy hogy?

Figyelt kérdés
Már szereztem sérülést azzal hogy pakolgattam a súlyokat összevissza...elhamarkodtam de hát fiatalon még előfordul a habajkodás hogy úgymondjam..
2011. aug. 25. 19:50
1 2
 11/14 Gripp ***** válasza:

Figyeld a tested, hogy reagál a piramisra. Csináld érzéssel! Lehet minden 2. edzés piramis. Variáld őket és érezni fogod hogy milyen sorrendben válik be. Én bicepszre mindig így csinálom ha növekedni akarok:

Üres kétkezes vagy francia rúddal kezdem, majd 4x8 ismétlés 15,20,30,35kg-al, plusz karonként 4x46kg egykezes súllyal.

2011. aug. 25. 21:34
 12/14 A kérdező kommentje:
Majd holnap írnék neked privátot ha nem gond még volna pár kérdésem de ma már nem fárasztom magam és téged sem!Majd délután 3 óra fele menne a privát!
2011. aug. 25. 21:48
 13/14 Gripp ***** válasza:
Rendben.
2011. aug. 25. 21:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Gripp írtam privátot.
2011. aug. 26. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!