Ha 5 kilós súlyokat emelgetek minden nap mikor fog látszani az eredmény?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 16:24
1/13 anonim válasza:
Soha, mert nincs benne koncepció. Olvass el egy alapismereteket.
2/13 anonim válasza:
Az első válaszoló egy segg!! (attól függetlenül, hogy igaza van) Szerinted honnan tudná, hogy mi az az "alapismeretek"? Nem születik ám mindenki úgy, hogy tudja és nem is jár mindenki a bb.hu-ra. Basszus, tök hülye vagy :S ...
Na mindegy, amúgy ez az, amiről a barátunk beszélt:
3/13 anonim válasza:
5 kilót elbirsz?függ attól is hogy milyen tipus vagy.ha én minden nap emelek,2 kilós sulyzokkal,naponta 3 szor 15 öt,egy hét utan látszik.
4/13 anonim válasza:
Kár, hogy az alapismeretek televan hibával és ellentmond egy csomo pontban a saját írója véleményével, de ha nincs saját agy jobb mint a semmi.
5/13 anonim válasza:
semennyit.. minden nap edzés=túledzés + egy idő után a szervezetednek nem lesz kihivás, hiába csinálsz többet belöle a szervezetednek akkor már nem kell a szöveteket lebontania, tehát nem épít újat, és ha nem épit újat akkor nem fogsz növekedni
6/13 anonim válasza:
az utolsóban van valami mert gondolj csak bele fiatalon egy tojást is nehezen emeltél fel most meg szinte észre sem veszed ha bent van a kezedben szóval szerintem két hetente kellene emelni a súlyok számát de ahogy érzed és ahogy jól esik
7/13 anonim válasza:
"Kár, hogy az alapismeretek televan hibával és ellentmond egy csomo pontban a saját írója véleményével, de ha nincs saját agy jobb mint a semmi."
Én aszerint csinálom a dolgaimat már évek óta, és eddig nem csalódtam benne. Szóval nem tudom miért lenne hibás...
8/13 anonim válasza:
mondtam,h ha nincs saját agyad akkor az is jó! olvasd el megint és gondolkozz is közben.
9/13 anonim válasza:
mellékesen használhatod azt ha nincs saját tapasztalatod és egyéb ismereted a testépítésben. de az akkor is mint a neve is mutatja ALAP. Most átolvasom a kedvedért és megszámolom szerintem hány hiba ill. ellentmondás van benne, persze nem százszámra kell gondolni.
10/13 anonim válasza:
Első átfutásra 12 hibát találtam benne. Ezmellett az edzéspéldák szerintem nagyon rosszak és ellent is mond az írója véleményével, illetve az energianyerés folyamata elég hibásan van benne megfogalmazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!