Miket egyek és mikor ha edzek? (15-f)
nagyjából minden izmomra edzek de csak itthon!azaz nem járok kondi terembe de nem tudom miket egyek amik elősegítik az izom fejlődését? meg hogy hány órán ként és mennyit?
ha tudsz akkor segíts :D
azért érdekelne, hogy melyik izomcsoportra mivel mennyit és hogyan edzel, megírod?
Kajálás:
ha ez valódi edzés, nem ilyen félórás norbitorna, akkor legalább 1-másfél órával edzés előtt egyél, legalább akkora szünet legyen, nem lehet teli hassal edzeni.
Reggel egyél pl. zabot, gyümölccsel, tejjel(vagy ha van fehérjéd, én azzal nyomnám), meg tojást. vagy ezeket variáld. ebédre csirke/pulyka/marhából és sertésből soványabb részek csak, én csirkemellet nyomok mindig)
rizzsel, vagy valamilyen burgonyával(ha lehet ne bő olajban sült mirelit vacakkal), mellé zöldség,saláta, savanyúság mehet. Üditőket lődd ki, igyál napi legalább 3 liter ásványvizet, nem árt az sem ha 4 :D gyümölcslé, tea belefér. húst napi 2x egyél ha tudsz, én van h 3-4x eszem. és este még jó lenne sovány vagy max. fél zsíros túrót, dobálhatsz bele 1 kis gyümölcsöt az se tragédia.
:)
tehát összességében sok fehérjét egyél, testsúlykilogrammonként 2-3 grammnyit, és szénhidrátból durván 2x annyit.
body.builder.hu=>alapismeretek...olvasd el,sokat fog segíteni,ha komolyan izmosodni szeretnél.
De izomnöveléshez a jó kaja mellé jó edzés is kell,a legjobb súlyzós edzés lenne.
Az,hogy hogyan edzel,mit csinálsz,érdekelne,mert úgy azért jobban tudom,hogy az adott edzés mellett érdemes-e belevágni tömegnövelésbe,vagy nem,ahogy az előző is írta,itt a Norbi-torna meg RubintRéka nem játszik....
biceps-fekvőtámasz
triceps- emelgetem magam háttal egy szék segítségével xD elég viccesen néz ki de hat :D
has,hát- hasizom gyakorlatokkal pl:felülés és láb emeléssel
láb - futással
és ha már edzek akkor 1-2 órát!
de mert nemrég kezdtem el futni 1 hete ezért még hozzá jön 3 óra(10-20 km futás és 6 km biciklizés)
Az edzésed szar. A bicepszre a fekvőtámasz pont nem hat, lábedzésnek a futás semmi, hátizomgyakorlatot nem írtál, tricepszre pedig egy gyakorlatod van. Ez nem edzés, ez pinalegyezés. Menj konditerembe, vagy kezdj el gettógyúrni, még az is jobb.
A kajálásra nem merek tippet adni, mert ilyen edzéshez egy tömegnövelő étrend bőven túlzás.
Hát igen..ez az edzés elég szegényes.Futással tömegnövelésnél semmire nem mész.Most kezdtél futni és 10-20 km egyből...az azért merész álom szerintem.
A szabad súlyos gyakorlatok általában nem jók tömeget növelni,ahogy ez a te esetedben sem fog sikerülni.Azt hittem,van otthon vmi felszerelésed,de ha nincs akkor GO konditerem.Máshogy nem fogsz tudni izomtömeget növelni.Döntsd el,fontos ez neked,vagy nem.Ha igen,keress a közelben egy termet,és hajrá;)
a hátamon 180 ig bármit el tudok vinni 1 perc 20 másodperc alatt 100 fekvőtámaszt tudok kinyomni felülésből 2 perc alatt van meg a 100 a 10-20 km futásba meg ki se fáradtam pedig odanyomtam a kakaót!
ugyhogy aki lenyom engem az nyugodtam szóljon
te aztán kemény vagy öcsém. Tudnám, hogy mi a problémád akkor, és miért itt kérdezed. :D
A választ leírtuk, nyomjad csak. Azért ha 20 km-t rendes tempóval lefutsz, akkor valószínűleg két napig majd összeszarod magad járás közben is. :D Nagyzolni jó dolog, csak felesleges. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!