A stanazol, hogy hat a nagyobb darab emberekre?
Figyelt kérdés
Sok ember szteroidozik. Gondoltam rá én is elkezdek 1 kúrát, de mellette edzenék rendesen ( eddig is edzettem 1 év) De jelentős változást nem értem el. Azt tudjuk, hogy a vékonyabb emberek izomzatát rendesen megnöveli, de akiken van felesleg azért? kb +20 kiló. Rájuk, hogy hat?
Leoltást nem kérek, normális válaszokat, én így döntöttem.
2011. aug. 21. 23:15
11/11 °:Amigo:° válasza:
Üdv!
Kérdezz nyugodtan ha van valami konkrét kérdésed.
Mint írta, edző vagyok és ez nem a hobbim, hanem a munkám.
(a hobbim a testépítés és a munkámból élek)
Talán megérted, hogy ingyen nem tudok senkinek személyre szóló programot összeállítani, mert akkor egész nap ezt csinálhatnám, sosem érnék a végére...
Elküldöm a weboldalam linkjét mail-ben, így ha szükséged van szakszerű segítségre, el tudsz érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!