Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A hasam alsó része hájas és...

A hasam alsó része hájas és kidudorodik. Ha minden reggel és este megcsinálok 50-50 hasizomgyakorlatot (alkartámasz és térdfelhúzás) és minden héten emelem tízzel az adagokat, akkor eltünhet egy idő után? És ha igen, akkor milyen hamar?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 15:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
de futás vagy teljes körü fitness is kell
2011. aug. 20. 18:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Bolero izom XD. Szóval thai boxolsz, de semmi közöd a sporttáplálkozáshoz. Alapvető információk hiányában vagy. Hogy segítsek egy bizonyos energiafelhasználás felett normál kajából gyakorlatilag nem lehet fedezni (lehet csak rohadt nehéz lenne) a kellő fehérje/szénhidrát/vitamin/esszenciális zsírsav szükségletet, ezért kell bolero amely koncentrált tápanyag (olyan, mint a csirke, csak gyorsabban felszívódik. Az intenzív edzés utáni tápanyag feltöltés gyorsan felszívódó tápanyagokkal elég fontos dolog.

Mielőtt félreértenéd semmi közöm a testépítéshez én is követem a fegyencedzést (csak nem ettem meg a baromságait), emellett kettlebellezek és harcművészetet űzök. De agyban se maradok le folyamatosan képzem magam edzéselmélet, táplálkozás, viselkedéselmélet, agresszió és konfliktuskezelés terén.

Az ütésálló hasfaladhoz gratulálok, használd egészséggel, de figyelj arra az utcán, hogy az nem egyenlő a kés vagy akár a bot állósággal.

Olvass, kutass és ami a legfontosabb kételkedj. Bármi amit halassz, látsz, olvasol valakinek a véleménye nem feltétlenül kell mindenben megbízni.

2011. aug. 20. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!