Milyen vagyok, kövér vagy sem: kar 38 cm, mellbőség 104, magasság 171,8, derék 114, kövér nagyon?
Persze, buzdítsd csak, hogy maradjon kövér, mert úgy is jó a csajoknak. Ti nem sorstársak vagytok, csak két szerencsétlen. Nem háborús veteránok vagytok, féllábbal, hanem egyszerűen a saját hibátokból híztatok vágósúlyra.
Nem jó így, sem a csajoknak, sem az ízületeinek, sem a szívének, stb. Igenis fogyjon le, ne a csajokért, hanem a saját egészségéért is.
Én nem hiszem h az olyan kövér lenne. Először is volt egy ismerősöm aki "kicsit" duci volt lehet h nálad is ducibb.
Szóval ha akarsz akkor diétázz és akkor nem lesz baj a szíveddel, mert a túlsúly az káros hatással van rá. Kettő ha nem akarsz lefogyni akkor a te bajod lesz végül is senki sem dönthet helyetted h lefogysz vagy sem. Harmadszor meg csak akkor fogsz bejönni a csajoknak ha vastag a pénztárcád.;)
Ui.: Nagyon kevés lány van aki olyan h nem a külsőt nézi hanem a belső értékeket. Úgy hogy sok szerencsét a vadászathoz! :D Én pont egy ilyen vagyok de én már foglalt vagyok.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!