Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen küzdősportot tudtok...

Milyen küzdősportot tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Olyan küzdősport kéne amivel az utcán is megállom a helyem és lábat-kezet lehessen benne használni.
2011. aug. 18. 17:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Küzdősport a ringbe való, nem utcára. Harcművészetek terén nézz körbe.
2011. aug. 18. 17:06
 2/9 anonim válasza:
Ninjitsu abszolút önvédelemre való
2011. aug. 18. 17:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Kézitusa
2011. aug. 18. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Muay Thai legdurvább K1 es küzdő sport ,de csak ha komolyan csinálod hanem akkor tökmindegy
2011. aug. 18. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:

ha jó bunyós vagy, tökmindegy mit csinálsz.

a nem vagy jó bunyós, akkor megint tökmindegy.

2011. aug. 18. 23:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Első jól írta...a küzdősport bizony versenysport.Nem utcára való.A harcművészetek ténylegesen jobban alkalmazhatók utcán,mivel önvédelmi részük is van.Én kyo-zom,és alapvetően az ember ezt sem azért csinálja,mert az utcán akarja alkalmazni.Van a harcművészeteknek egy varázsa,ami ha magával ragad,nem tudod abbahagyni,egyszerűen az életed részévé válik.De ezt úgyis csak az tudja ,aki bennne él:)Igaz,én versenyzem is,és ezt a részét különösen szeretem,de a többi(kata,kihon,bunkaiok,stb.) is ugyanolyan fontos,és ugyanannyira élvezem.

Szóval én ajánlom,próbáld ki,és tudod az utcán az egyik legfontosabb a magabiztosság.És ha tanulsz akár harcművészetet,akár küzdősportot,attól csak nő az önbizalmad,lesz egy biztos kiállásod,kisugárzásod.És általában azért az ilyen embereket nem szeretik kóstolgatni.Egyébként utcai balhéból a legjobban úgy jössz ki,ha szóban el tudod rendezni.Ha nem...akkor harcolni kell,ki kell állni magadért.És itt jön képbe,hogy ha BÁRMILYEN küzdelmi ismreted van,előnyben vagy az utcai vagyányokkal szemben.

Szóval azt csináld,ami tetszik,nézz meg többfajta edzést,és válassz.Hajrá;)

2011. aug. 18. 23:24
 7/9 anonim ***** válasza:
és ilyen meccsek előtt vagy közben nincs benned egy kis para , mondjuk én még kezdő vagyok a sportomba és eléggé tapasztalttabb társaim ellen mentem szóval ez is lehet jó ok ,de akkoris jó nagy drukk volt bennem úgy értem baszod ezek ütnek :D És ez még csak sparring nem bunyó ,de azért szét lett ütve a fejem :D Csak érdekes dolog nem tudom elklépzelni verseny szinten hogy én toljam szóval csodálom azt aki tol valamit
2011. aug. 18. 23:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Foltos Gáspár. Mi annak a sportnak a pontos neve amit te "űzöl"?
2011. aug. 19. 00:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Kyokushin karate...nem sport,harcművészet;)
2011. aug. 19. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!