Milyen küzdősportot tudtok ajánlani?
ha jó bunyós vagy, tökmindegy mit csinálsz.
a nem vagy jó bunyós, akkor megint tökmindegy.
Első jól írta...a küzdősport bizony versenysport.Nem utcára való.A harcművészetek ténylegesen jobban alkalmazhatók utcán,mivel önvédelmi részük is van.Én kyo-zom,és alapvetően az ember ezt sem azért csinálja,mert az utcán akarja alkalmazni.Van a harcművészeteknek egy varázsa,ami ha magával ragad,nem tudod abbahagyni,egyszerűen az életed részévé válik.De ezt úgyis csak az tudja ,aki bennne él:)Igaz,én versenyzem is,és ezt a részét különösen szeretem,de a többi(kata,kihon,bunkaiok,stb.) is ugyanolyan fontos,és ugyanannyira élvezem.
Szóval én ajánlom,próbáld ki,és tudod az utcán az egyik legfontosabb a magabiztosság.És ha tanulsz akár harcművészetet,akár küzdősportot,attól csak nő az önbizalmad,lesz egy biztos kiállásod,kisugárzásod.És általában azért az ilyen embereket nem szeretik kóstolgatni.Egyébként utcai balhéból a legjobban úgy jössz ki,ha szóban el tudod rendezni.Ha nem...akkor harcolni kell,ki kell állni magadért.És itt jön képbe,hogy ha BÁRMILYEN küzdelmi ismreted van,előnyben vagy az utcai vagyányokkal szemben.
Szóval azt csináld,ami tetszik,nézz meg többfajta edzést,és válassz.Hajrá;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!