Milyen küzdősportot tudtok ajánlani egy 18 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, amit viszonylag gyorsan meg lehet tanulni. Tudom, hogy semmit nem lehet 2 nap alatt megtanulni, de régebben kung-fuztam és egy év alatt csak egy ütést tanultunk meg. Jó, persze tanultunk sokmindent, de ebből csak az ütést tudnám hasznosítani egy valódi támadás során. Olyat szeretnék tanulni, ami arra van kihegyezve, hogy minél hamarabb meg tudjam magam hatékonyan védeni éles helyzetben is. Ami nekem nagyon tetszik, az a krav-maga és a wing tsun, de érdekelne róla a ti tapasztalatotok is, meg ha valami mást tudtok ajánlani, az is.2010. aug. 29. 11:39
1/4 anonim válasza:
A Krav-maga talan az egyetlen onvedelmi sport. A tobbi az inkabb harcmuveszet, es nem arra valok, hogy fegyveres tamadok ellen hasznald.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom.
2010. aug. 29. 16:13
3/4 anonim válasza:
A krav-maga tényleg nagyon jó,lánynak ,fiúnak is!
4/4 anonim válasza:
de nem csak a krav magán múlik, rajtad is. hozzánk akik jönnek kezdő lányok, egyszerűen nem képesek az edző után csinálni a dolgokat, rossz a mozgáskordinációjuk stb. így hiába gyakorolnak... persze ffiak is vannak így vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!