Görbe a hátam, mit tegyek?
a nyakam is mindig előrecsuszik (mint ahogy az ősembereket ábrázolják...) már kicsit ki is áll ott a csont. mivel nincs sok izom ugyhallottam azért görbülök be.
mit csináljak? gyakran elfelejtem és irtó csúnya...próbáltam ilyen seprünyél a hónom alá de én még ugy is begörbültem :( (keveset mozgok, sokat ülök suliba, tanulok) 14éveslány
ui.: tényleg károsan hat a mellek növekedésére? az egyik melllem sokkal nagyobb mint a másik ami még szinte el se kezdett nőni. van összefüggés?
MIndenféleképpen el kell menned egy gyógytornászhoz és ki kell magad vizsgálktatnod ortopédián. Mivel keveset mozogsz megvan rá az esély h ez a görbület az évek során fokozódni fog. 18 éves korban a csontok növekedése megáll és ahhoz is idő kell h a görbület romlását megállítsd plussz idő kell még ahhoz h néhány fokot javuljon. én a te helyedben sűrgősen cselekednék.
Viszonmt tudok mondani egy háterősítő gyakorlatot ami minenféleképpen csakis használ: leülsz a földre a lábaid nyújtva vannak a térd nincs behajlítva a törzsed egyenes(nem tolod ki a hasad a vállaidat hátrahúzod) a két karod felemeled SZOROSAN a füleid mellé nyújtva vigyázol arra h a fejed ne nyújtsd előreés az állat felemeled és folyamatosan nyújtasz a karoddal aztán megállsz pihenni. Eleinte nehéz lesz de hidd el h hasznéál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!