Melyik a legjobb táncműfaj?
Figyelt kérdés
indoklást is szeretnék(=2009. ápr. 14. 14:54
1/17 A kérdező kommentje:
vagyis táncfajta...
gondolom értitek...
2009. ápr. 14. 14:55
5/17 anonim válasza:
Headbang. Egyszerű, lelazít, és igen meditatív.
6/17 anonim válasza:
Cha-cha-cha!Nekem elhiheted!!!!Táncolok már 4 éve!!!Már nyertem versenyt a párommal!!
7/17 anonim válasza:
folkdance:D
a fiúknak férfias,a lányoknak nőies..:)
lehet hogy lefogtok szavazni,de én sokkal jobban szeretem,mint a latin-amerikai táncokat:)
néptánc 4ever:)
8/17 anonim válasza:
én is pontosan ezt akartam írni, a néptánc! azért mert szép is, a hagyományokat is őrzi, közösségi tevékenység is:) szerintem magyar ember táncoljon magyar táncot, ami népéhez illik:)
9/17 anonim válasza:
hip-hop dance (még régen a csillag születikben a black time táncolt ilyen műfajt :D)már nagyon régota táncolok hip-hápot és lány vagyok 14 éves és a fiuk meg állandoan kérik h táncoljak :D de nem az indok hanem az h nagyon jo ahogy mondjuknézel egy ilyen táncol filmet vlakivel/valakivel és mondod h hé ilyet én istudok meg emberek 21 század én inkáb a jelenbe vagyok nem a multba h néptáncozak :D ( nézzük hányan pontoznak le/"fel" :D erre kíváncsi leszek)
10/17 anonim válasza:
nem értem miért kellett lepontozni mert tanácsoltam a néptáncot de biztos haszontalan válasz ha úgy gondoljátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!