Fenék és láb formálása feszesítése?
Figyelt kérdés
Tudtok valami hatásos,gyakorlatot fenék formálására,feszesítésére? olyan írjon akinek van valami tapasztalata.2 hónapja tornázok,van valami eredménye,de még elég kevés.2011. aug. 16. 13:57
1/17 Ráffájel válasza:
Helyi zsírégetés NINCS és formálás illetve feszesítés SINCS. Nyomass teljes testes edzést, diétázzá' azt jobb lesz egy idő után.
2/17 A kérdező kommentje:
Hát ezaz,h igazából diétáznom már nagyon nem kéne,fogytam 13 kilot.A fenekem viszont kicsit löttyedtebb lett,és nem szeretném,h kisebb legyen,hanem formálni szeretném,sőt ha nagyobb lenne az sem gáz:D
2011. aug. 16. 14:03
3/17 Ráffájel válasza:
Mert elb4sztad... valljuk be elb4sztad. Tuti valami sz4r dvdre tornázgattál ugye? Szépen leépítetted az izmaid a zsír nagyrésze meg ott maradt. Ez igazán azért szívás mert nő vagy, nehezebben izmosodsz. Tessék elmenni konditerembe, kemény súlyzós edzést csinálni mellé tömegnövelő étrendet követni. Felszedsz elsőnek x kiló izmot bár ugyan olyan plötyi maradsz de már lesz alatta izom is. Ekkor fogod magad és végre NORMÁLISAN lefogysz, ugyan úgy konditermi edzéssel csak már szálkásító étrenddel.
4/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazából igen,bátyám is mondta,h elbasztam,mert először csak diétáztam és ba..tam tornázni,edzeni,és szépen a kilokkal együtt lement az izom is.
2011. aug. 16. 14:20
5/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk,nem ilyen ugrabugrálós tornát csinálok,mert azt eléggé rühellem,hanem inkább olyat ami 20 perc alatt lefáraszt,meg kitöréseket guggolásokat is,de súllyal végezve gondolom hatásosabbak.
2011. aug. 16. 14:22
6/17 Ráffájel válasza:
Csináltál mellé húzódzkodásokat, tolódzkodásokat és minden egyebet is? Normálisan követted a diétád? Mennyi fehérje csúszott le? Mit ettél edzés után? (ezek mind buktatók)
Súllyal se lesz hatásosabb ha alapvetően szar a kajád.
7/17 A kérdező kommentje:
Annyira mondjuk nem merültem bele ,mint 1 testépítő,nekem csak az lenne a célom,h feszesedjek,és kicsit izmosodjak.Igazából vannak olyan nők akiknek 5 ször durvább a combjuk,és abszolút nem idegelik magukat,de ha már lehet,akkor miért ne legyen szép?:D
2011. aug. 16. 14:42
8/17 Ráffájel válasza:
Nem is mondtam, hogy annyira merülj bele. Amúgy ja, ha van lehetőséged miért ne használnád ki? :)
9/17 A kérdező kommentje:
Amúgy,nem díjazom a Rubint Rékát,mármint emberileg nem szimpatikus,de azért vannak olyan tornái,amit pl 3 hete csinálok,persze csak kiegészítésként,h 3 szor ismétlem,és így is csak pár perc,de viszont guggolásokból,kitörésekből áll,és bizony először majdnem odasza.tam:D
2011. aug. 16. 15:38
10/17 Ráffájel válasza:
Rubint Réka és semmilyen más ilyen otthon ugra bugrálós dvd-t sem díjazok. Hiányoznak belőle az alapvető dolgok, arról nem is beszélve, hogy nagyon sokat azt hiszik, hogy pl Réka a saját tornájától néz így ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!