Egy jó, fogyókúrás kardio edzésen milyen tartományban kellene mozognia a pulzusomnak?
Figyelt kérdés
Többféleszámítási módszert néztem a neten, kíváncsi vagyok szerintetek melyik a legjobb...2011. aug. 15. 15:41
1/6 Ráffájel válasza:
Annyiban, hogy minél többet le tudj futni. Zsírégető tartomány nincs, a zsír sohasem edzés közbe ég.
2/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor összeesésig? Csak mert a pulzusmérőm 200nál úgy csipogott, hogy kiakadt. Attól ezek szerint hogy az óra nem bírja még egészséges?
2011. aug. 15. 18:11
3/6 Ráffájel válasza:
Nem összeesésig, csak addig, hogy ne tudj a végén még 50 métert sprintelni. Hagyd a p1csba a pulzusmérőt... látszik rajtad, hogy amatőr vagy akkor meg minek? Ha rosszul érzed magad visszábbveszel azt csá.
4/6 A kérdező kommentje:
Az orvos tanácsolta, hogy vegyek, mert a vérnyomáson ugyan normális, de a pulzusom azonnal egy kis mozgástól az egekben, én viszont nem érzem annyira hogy magas, főleg az elején, mikor még fáradt sem vagyok.
2011. aug. 15. 19:46
5/6 A kérdező kommentje:
Meg szeretm nézni a vége felé az elégetett kcalt, motivál. Egyébként mikor a végén kiírja, hogy pl 800 kcal, és ennek a 45%-a zsírból, akkor a többit honnan veszi a szervezet? Melyik számot kell pl a napi étrendbe beleszámítani: a 800-at vagy a 360at?
2011. aug. 15. 19:49
6/6 °:Amigo:° válasza:
Ha a 800 kilokalóriából 45 % zsírt égetsz edzés alatt (valójában annyit sem) akkor kereken 40 gramm zsírt égettél el.
Az nem túl sok....tévúton jársz, mivel edzés közben akarsz zsírt égetni, ami nem lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!