Csajok! Szkanderoztatok már valaha?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor kivel, fiúval, vagy lánnyal? Ki nyert?2011. aug. 14. 20:53
31/41 A kérdező kommentje:
Köszi a beszélgetést! Menni kéne aludni! Sziasztok!
2011. aug. 14. 21:58
32/41 anonim válasza:
Szia, jóéjszakát aztán sok sikert. :)
34/41 anonim válasza:
Én igen fiúval meg lánnyal is. Csak egyszer nyertem fiú ellen de ő ilyen 150 centis kis nyeszle. De a lányoknál meg vegyes.
35/41 mus musculus válasza:
Csajok szerint égő? Akkor kivételes eset lehetek, mert én kifejezetten élvezem a szkandert.:D
És igen, csináltam már lánnyal is, fiúval is, eddig az összes csajt legyőztem + a srácok nagy részét is, bár köztük azért akadt ellenfél.:D
36/41 A kérdező kommentje:
Mus Musculus az nagyon komoly! Megkérdezhetem hány éves vagy és hány kiló?
2011. okt. 1. 18:56
37/41 mus musculus válasza:
A koromat hótziher, hogy nem fogom idebiggyeszteni, de még viszonylag fiatal vagyok.:D
Tömegem meg 76 kiló, bár nem vagyok rá büszke.:D
38/41 anonim válasza:
És hány éves vagy, kedves előző? :)
39/41 anonim válasza:
Viccelsz! A kedvenc idotoltesem. Szinte nem is akad ellenfelem. Imadom. A tegnap gyoztem le az osztaly legerosebb fiujat, hat jo nagyot zuhant az egoja. ;)
40/41 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ez nagyon jó, megkérdezhetem hány éves vagy és hány kiló?
2012. okt. 18. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!