Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csajok! Szkanderoztatok már...

Csajok! Szkanderoztatok már valaha?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor kivel, fiúval, vagy lánnyal? Ki nyert?
2011. aug. 14. 20:53
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
tőlem kérdezed? nem volt különösen nagy élmény. nem vagyok valami domina típus, nem szeretek uralkodni az emberek fölött. főleg hogy mindenki tudta hogy a srác nyomi, bárki le tudta volna győzni :D
2011. aug. 14. 21:14
 12/41 A kérdező kommentje:
Jó, de a lányok sokkal kitartóbbak is, mint a fiúk! Látod te is 6 percig nyomtad a lovas csajjal, de nem adtad fel. Egyébbként ő nem erősebb nálad, ilyen hosszú menetnél már a kitartás a lényeg! Az általánosban nálunk is szkanderoztak a csajok egyszer, de már csengetés után sem hagyták abba, ha arról volt szó, hogy bizonyítsanak a pasiknak! Neked szurkoltak a fiúk?
2011. aug. 14. 21:19
 13/41 anonim ***** válasza:

ennyire fontos ez a téma? :D nagyon lelkes vagy látom

egyébként szerintem nem kitartóbbak a lányok. és igen nekem szurkoltak, de csak mert a másik csaj affektál és megjátssza magát, ezért nem szeretik.. te ki vagy amúgy?

2011. aug. 14. 21:25
 14/41 A kérdező kommentje:
Nekem fontos, igen! Azóta érdekel a téma, amióta először beégetett egy lány szkanderban! Azóta próbálom kideríteni, h ez hogy lehet. Fizikálisan nem értettem, hogy hogy tud lenyomni egy 27 es karú lány egy 36cm-es karú pasit! 35 éves vagyok, és a lovas csajról van szó, az exemről!
2011. aug. 14. 21:32
 15/41 anonim ***** válasza:
Jaa, hát gyakorolj akkor és menni fog.
2011. aug. 14. 21:34
 16/41 A kérdező kommentje:
És ez bennem összetört valamit, már nem érzem mellette férfinak igazán magam, tudod? És én sem vagyok túl nyomi, gyenge, főleg ezért frusztrál! Azóta keresem a lehetőséget ebben kipróbálni magam, de már bele futottam másik kettőbe is, akikkel nem bírtam! Hát ezért!
2011. aug. 14. 21:35
 17/41 A kérdező kommentje:
A másik tapasztalat, hogy a csajok inkább levetkőznek, mint hogy szkanderozzanak! Annyira cikisnek tartják!
2011. aug. 14. 21:37
 18/41 A kérdező kommentje:
Ezért is tettem fel ezen az oldalon ezt a kérdést, mert kíváncsi voltam a válaszokra!
2011. aug. 14. 21:39
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

De miért kéne férfinak érezned magad mellette ha már az exed? Akkor mit számít? Ezzel hajszolod bele magad a bizonytalanságba, aggódsz ahelyett hogy tennél valamit. Ha tényleg nem vagy gyenge, akkor lehet hogy lelki okok miatt nem megy, van ilyen.

ki az aki levetkőzik ahelyett hogy szkanderozna?? ez szánalmas.

2011. aug. 14. 21:40
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
(lelki tanácsadás ingyen a sport témakörben, szuper :D)
2011. aug. 14. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!