Csajok! Szkanderoztatok már valaha?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor kivel, fiúval, vagy lánnyal? Ki nyert?2011. aug. 14. 20:53
11/41 anonim válasza:
tőlem kérdezed? nem volt különösen nagy élmény. nem vagyok valami domina típus, nem szeretek uralkodni az emberek fölött. főleg hogy mindenki tudta hogy a srác nyomi, bárki le tudta volna győzni :D
12/41 A kérdező kommentje:
Jó, de a lányok sokkal kitartóbbak is, mint a fiúk! Látod te is 6 percig nyomtad a lovas csajjal, de nem adtad fel. Egyébbként ő nem erősebb nálad, ilyen hosszú menetnél már a kitartás a lényeg! Az általánosban nálunk is szkanderoztak a csajok egyszer, de már csengetés után sem hagyták abba, ha arról volt szó, hogy bizonyítsanak a pasiknak! Neked szurkoltak a fiúk?
2011. aug. 14. 21:19
13/41 anonim válasza:
ennyire fontos ez a téma? :D nagyon lelkes vagy látom
egyébként szerintem nem kitartóbbak a lányok. és igen nekem szurkoltak, de csak mert a másik csaj affektál és megjátssza magát, ezért nem szeretik.. te ki vagy amúgy?
14/41 A kérdező kommentje:
Nekem fontos, igen! Azóta érdekel a téma, amióta először beégetett egy lány szkanderban! Azóta próbálom kideríteni, h ez hogy lehet. Fizikálisan nem értettem, hogy hogy tud lenyomni egy 27 es karú lány egy 36cm-es karú pasit! 35 éves vagyok, és a lovas csajról van szó, az exemről!
2011. aug. 14. 21:32
15/41 anonim válasza:
Jaa, hát gyakorolj akkor és menni fog.
16/41 A kérdező kommentje:
És ez bennem összetört valamit, már nem érzem mellette férfinak igazán magam, tudod? És én sem vagyok túl nyomi, gyenge, főleg ezért frusztrál! Azóta keresem a lehetőséget ebben kipróbálni magam, de már bele futottam másik kettőbe is, akikkel nem bírtam! Hát ezért!
2011. aug. 14. 21:35
17/41 A kérdező kommentje:
A másik tapasztalat, hogy a csajok inkább levetkőznek, mint hogy szkanderozzanak! Annyira cikisnek tartják!
2011. aug. 14. 21:37
18/41 A kérdező kommentje:
Ezért is tettem fel ezen az oldalon ezt a kérdést, mert kíváncsi voltam a válaszokra!
2011. aug. 14. 21:39
19/41 anonim válasza:
De miért kéne férfinak érezned magad mellette ha már az exed? Akkor mit számít? Ezzel hajszolod bele magad a bizonytalanságba, aggódsz ahelyett hogy tennél valamit. Ha tényleg nem vagy gyenge, akkor lehet hogy lelki okok miatt nem megy, van ilyen.
ki az aki levetkőzik ahelyett hogy szkanderozna?? ez szánalmas.
20/41 anonim válasza:
(lelki tanácsadás ingyen a sport témakörben, szuper :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!