Kaját, hogy ússzátok meg olcsóbban?
Figyelt kérdés
Kinek milyen praktikája van arra, h ha fogy a pénz(pl. hónap vége), de rendesen kéne enni, mert tömegnövelés megy ezerrel? :D2011. aug. 14. 20:21
1/7 anonim válasza:
Sehogy!
Az az egyetlen, amin nem spórolok, inkább nem fizetek számlát, de jókat egyek, mert a házamat a kocsimat elvihetik, azt visszaszerezhetem, de az egészségemet soha!
Továbbá nem támogatom az élelmiszer helyett szemetet forgalmazó cégeket, és gyártókat!
2/7 anonim válasza:
Továbbá nem tom spórolásnak számít e, bár nem is érdekel, de szoktam kolbászt csinálni normális húsból, mert abban tudom, hogy nincsen gyöngyzuzmó és méga franc tudja mi ami nem oda illik (pl furészpor)
3/7 anonim válasza:
Olyanokon lehet spórolni, hogy megnézed 5 szupermarketben a kaját és ott veszed ahol épp akció van, vagy csirkemell helyett combot vagy pulykát vagy halat veszel, vagy nagy mennyiségben vásárolsz satöbbi.
4/7 anonim válasza:
egy vödör power protein és hajrá.
5/7 anonim válasza:
mondjuk az is hülye aki hobbigyúrósként tömegeléskor csirkemellet eszik..vagy gazdag!
6/7 oyeacch válasza:
Comb/halfilé vásárlása. Mindig megnézem az 5 reklámujságot, és a legolcsóbbat veszem. Nem költök szemétre, meg felesleges dolgokra. Egy a gond nálam. Tápkiegre sokszor nincs lovetta. Most például majd 2 hete nincs semmi kiegészítőm, csak kaja.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.
2011. aug. 15. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!