Hol tudnék olcsóbban Haix bakancsot venni?
AZ, hogy HAIX bakancs, tág fogalom. Van téli, nyári és méretekben is többet lehet venni.
Nekem van egy darab vadonat új 44 méretben, nyári bakancs 25.000 forintos áron. Én 3 éve vettem a sajátom, meg vagyok vele elégedve. Valamint 2 éve nem kapok sehol sem ilyen áron.... Szóval a tizedes kukac c2 pont hu-n elérhetsz, ha jó a méret.
Ha még érdekel valakit:
Én közel 10 évig használtam egy Haix Ranger bakancsot, akkoriban az volt a Magyar Határőrségnél rendszeresítve. Azért az idő múlása már meglátszott rajta, ezért új cipő után néztem, és amit a magyar boltokban kapni lehetett....
Ragaszkodtam a Haix-hoz.
A magyarországi vásárlásnál nem jutottam semmire, pedig emailben és telefonon is megkerestem a Haix kelet-közép európai képviselő-nőjét. Aki egyébkét Gödöllői.
Mivel a németek készségesebbek voltak, ezért úgy döntöttem hogy fogom a családot, és teszünk egy bajor kirándulást. Jó döntés volt, két nap München, Hofbrauhaus, Regensburg, és hazafelé pedig Mainburg. Haix márkabolt. Ráadásul outlet. Két lábbelit is vettem. Az egyik egy Airpower bakancs (2007-es modell) 3. árkategóriás 45Eur!!!, a másik pedig szintén egy Airpower félcipő (2009-es modell) 2. árkat. 80Eur. Mivel az egy bakancsra szántam 145 Eurót, még spóroltam is. Mondanom sem kell, mindkettő Gora-tex-es, és mintha a lábamra öntötték volna. Az eladók nagyon kedvesek, türelmesek, és a történetet hallva még repi ajándékot is adtak.
A számla rögzítés miatt megkérdezték, hogy visszamegyek-e, a válasz - igen-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!